Én azt mondom igen. Első alkalomnál a műfajban anno én is amiatt döntöttem Martina mellett, mert amellett hogy szépeket olvastam róla minden téren és külseje is szép, sokan a barátnő feelinges együttléteket emelték ki vele kapcsolatban. Szerintem sokkal jobban elengeded magad, ha ő kezdeményez, vagy bújós, meg nem egy fadarab aki csak fekszik.
Ha az a tapasztalatod hogy bejött a műfaj, utána úgyis merészebb az ember is megy bátrabban másokhoz is. Bárki bármit mond az első ilyen kaland biztos meghatározó lesz. Ugyanígy ha az ember női hirdetőhöz megy először. Női hirdetőknél gondolom voltál. Teszem azt, ha ott az első tapasztalat csalódás valószínű azt mondja az ember ez "nem nekem való, próbának jó volt de ennyi". Viszont ha jó az élmény tuti megy újra.
Igen Zaráról. Korrekt hirdető ő is meg ügyesen lovagol :) ha nagyobb ciciket csináltatna szerintem dögösebb lenne sokkal. Képei kicsit régebbiek, kis plusz van rajta hason de nem vészes, ajánlott ő is.
27? Az rengeteg. Itthon voltam talán 9 különbözőnél vagy 8, ha nem is 6-7 de akkor úgy módosítom még 9 jöhetne a mostani kínálatból.
Sokszor nem minden arany, ami fénylik. Némelyiknél nagyon látszik, hogy az arc olyan szinten retusos, hogy másé van rászerkesztve (faceapp-al), vagy a nem retusos képeken nem elég nőiesek, vagy nagyon leszólják őket. Én azokat tartom az "igazinak" ahol az arc, test nőies, nem trükkös minden egyes képük.