Köszönöm az infót ! :D :D :D
Köszönöm az infót ! :D :D :D
Sziasztok tudnátok olyan lányt ajánlani nekem aki nagy kerek popsival óriás cicivel és vékony derékkal rendelkezik itt Debrecenben???? Ja és a származása magyar legyen teljesen . Előre is köszönöm. :)
Kitty/29/-röl tudna valaki valami hasznos információt adni. A kepek alapján nagyon ígeretes. Köszi.
Sziasztok!
Szami Pécs mellett? Valaki tud infót? Köszi.
Sziasztok. Most hogy újra egyedül élek :D gondolkodtam azon h ne én menjek a lányokhoz, hanem jöjjenek ok :D a lényeg az lenne h ez befolyásolja-e ***moderálva***? És ha igen az számomra pozitív vagy negatív befolyásolás lenne :D
Nina 26????????????
Sziasztok!
Enyingen hirdető Alizról valakinek van tapasztalata?
Üdv. Gyuszi
Liáról és Édenről van valakinek információja?
Sziasztok!
Izsáki út környékén melyik lányok vannak? Illetve a bírósággal szemben most dolgozik valaki?
Sziasztok !! Egy hölgyet keresek sopronból ANDI néven volt fent még a múlt héten de sajna most nem találom. Tudna valaki segíteni . Pl. Tel szám . Köszi
Szia. Én Rubinál voltam még ősszel. Csinos jó kis csajszi. De nekem nem nagyon adta,sokat nyafogott. Nem igazán lehetett a cicit nyalogatni sem,és fogta a gumit szex közben. Pózváltás is macerás volt vele. De a teste az okés. Lehet változott azóta a valamennyit. Ha mész írd meg mit tapasztaltál. Akkor rápróbálok mégegyszer.
Valakinek van valamilyen tapasztalata Kitty(29)-el kapcsolatosan, a képek alapján Ő is egy gyönyörűség?
Kammillával kapcsolatosan nem értem, mit jelent: ",elég jól oda adja a jót az egyszerűnek" mondat rész Gróf?
Sziasztok..
Informáciőt szeretnék kérni Rubi 40 és Csilla 37 -ről ( Debrecen )???? Mindkető nagyon dekoratív de semmi infó.....
Melyik milyen??
Jöhet privátban is...
Köszönöm a segítséget..
Üdv Mindenkien!
van valakinek használható infója Anita24-ről? Akár priviben is.
Sziasztok !! A héten sopronba utazok és érdeklődnék hogy tudnátok e nekem egy hölgyet ajánlani aki nem csak az idővel van elfoglalva hanem akire rábízhatja magát az ember !! Én 40 éves vagyok ! Köszönöm
Sziasztok!
Van valakinek használható véleménye Anita24 masszőrről a firestationnal szemben?
Üdv! Érdeklődnék, hogy tudtok e olyan szolgáltatót ajánlani aki normálisan fogad, mackósabb, nagyobb darab vendéget és nem bunkózik emiatt? Ha lesz valakinek infója annak előre is köszönöm.
Hali!
Petra24-ről valaki valamilyen infót? Köszönöm előre is! Azt meg pláne, ha nem törlitek! 😁
Sziasztok!
Mercedes nevű hirdetőről van valamilyen személyes tapasztalata valakinek?
Sajnos a kereső nem ad ki semmilyen beszámolót ez ügyben vagy csak én bénázok....
Szívesen venném, ha valaki infóval tudna szolgálni róla!
Előre is köszönöm.
Nem véletlenül Daniella26? Ha rá gondoltál, ki ne hagyd. Gyönyörű teremtés. Ahogy néz már az nem mindennapi. Csodás punci, baromi jól nedvesedik. Nekem annyira bejött, hogy el sem merek menni többé hozzá, nehogy belezúgjak.