Pamela 24-nél vagy Adry 25-nél volt már valaki? Privátba is jöhet info.
Kössssz
Pamela 24-nél vagy Adry 25-nél volt már valaki? Privátba is jöhet info.
Kössssz
Ki tud ajánlani egy jó francia tanárt ??
Erre Én is kiváncsi lennék
Sziasztok nem tudjátok azt hogy Debrecenben hol lehet Ázsia lányt találni aki szolgáltató.
Sziasztok. Pápán mi történt?? Nagyon jól ment csörgés csörgés után... Most meg semmi.. Történt valami???? :/
Vicus 42ről van valakinek infójra?Elöre is köszönöm .Jőhet privátba is.
Hello!
Gina 31, körmenden járt már valaki nála? Tapasztalat?
Én Biankaaa24 ajánlom nem fogsz csalódni tapasztalatból mondom
Sziasztok, sheron nevezetü hölgyröl van vélemény??
Sziasztok!
Hosszabb kihagyás után szeretnék ismét meglatogatni valakit.
A felsorolt hölgyek közül kit ajánlotok? Mik a tapasztalatok? Minden hölgy jelenleg Debrecenben elérhető.
Alisa 28; Vanda 26; Biankaaa 24; Csenge 23; Kitty 30; Barbi 18; Nicol 21; Christina 23
Köszönöm szépen az infókat előre is!
(Pirivátban is)
Legyen eszed és tarts egy olyan telót is amit csak erre a célra ( úgy mint a csajszik is) használsz!! Mikor nincs rá szükséged kikapcsolod, akkor hívogathatja!
Sziasztok vkinek van
tapasztalata sheronnal??
Tisztelt uraim nemtudom jóhelyre irok-e,de szeretném megkérdezni,hog járt-e közületek úgy hogy meglátogatott egy hölgyet és utánna a hölgy hivogatta
Sziasztok
Mya rol esetleg tud vki vmit? Szombathelyen volt masszazs holgy. Nagyon eltunt ez a gyemant.
Sziasztok! Már régen kiszúrtam Rebi fotóit és nemsokára eltöltök néhány napot a városban ezért kérnék egy kis infót róla. Meglepődve tapasztaltam, hogy nincs értékelhető hozzászólás róla. Előre is köszönöm :)
Sziasztok! Visszatértem Nyíregyre. Valaki megadná Daniella számát? Nem tudom hova kevertem el. Privátban. Köszi.
Sziasztok! Nyíregyháza környékén keresek olyan Dominát, aki segítene az S/M játékok élvezetes kínjait átélni. Aki türelmes, de szigorú. Még ha átutazóba is jönne egy igazi Úrnő, az is jó lenne. Az a lényeg, hogy fantáziadús legyen, perverz és keménykezű.
Sziasztok lányok! Olyan lányt keresek vagy lányokat akik szeretik a vad szeretkezést.Szeretném kipróbálni hármasba.Üdv Sanyi
Sziasztok!
Cher és Kriszti közül melyik Hölgyet ajánlanátok inkább?:-)
Sziasztok! Lora 19-ről van valakinek infó?:)