Sziasztok!
Dalma (27) és Adél (30) ról valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm :)
Sziasztok!
Dalma (27) és Adél (30) ról valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm :)
Laura 22 Debrecen.
Nem talaltam rola beszamolot, megbizhato, jo? Kepek alapjan jonak tunik. Nem.talaltam beszamolot.
Sziasztok. Beccával kapcsolatban van valakinek információja? Köszi a segítséget.
Sziasztok!
Kinek van tapasztalata Zoé23-mal?
Nekem latinnak tűnik a bimbói alapján a hölgy.
Várom válaszotokat!
Szép napot!
Hali!
Lizáról (32) vmi vélemeny?
Kiránál volt valaki mostanában?
Anna 31 nel jart valaki?
Az Alexa nevű lányról valaki tud mondani valamit?
( Fehérváron születtem , de ezt a várost teljesen kinyírták a város vezetői. Egy dögunalom ez a város)
"Titkos vágyak" .."értekezés ezekről" Na szóval, a csajok többségénél ez gáz kategória, kivétel lehet a dominát vállalóknál és akik a simogatást is vállalják opcionálisan. 😎 Ezért nem reagálnak, a többség nem szereti a zűrös zavaros formákat. 🙄 Tehát, válaszolva a konkrét kérdésedre: Igen, mindent rosszul csinálsz.
Új infó azért nincs, mert a Laura még mindig céges lány. A cég is ugyanaz, két fiatal latin a tréner és most is vállalhatatlan a műsor. Megalázó és méltatlan az összes körülmény: dohányozva fogadnak többen, a fürdő alkalmatlan arra, amire kitalálták, ott jössz rá, hogy ők sem használják. Semmi nem a megbeszéltek alapján halad, mindenki hall mindent, nulla intimitás és mínusz a feeling. Tíz emelet magasban van a C-vitamin koncentráció. Folytassam??
Sziasztok! Én szereténk beszélgetni, titkos vágyaimról értekezni, mielőtt meglátogatok valakit. Írok is, de sosem válaszolnak.... szerintetek valamit rosszul csinálok. Laura 22-ről újabb infó van?
War schon Jemand bei Niky K ??
Sziasztok Vivien 24 Debreceni lányról valakinek valami tapasztalata véleménye?
Sziasztok tudtok valakit, kihez érdemes menni komáromban vagy környékén?
Hello! Lanával mikor utoljára beszéltem azt mondta jönni fog.
Üdv!
Lilla42 -ről tudtok valamit? Befejezte a szolgáltatást?
Sziasztok infót szeretnék egy szőke 40 nes csajró, a tompán a viztoronynál rendelt vagy 6 eve,maszast csinalt jart e valaki ott erzsónak vagy timinek hivták ismeri e valaki.....
Gyorben szoktak hirdetni.
Sziasztok.
Nem tudja valaki hogy mi van Dia-val meg Lana-val?
Nagyon regen voltak aktivak.
Lesznek meg a jovoben elerhetok?
Koszi a infot.
Sziasztok fiuk.....
Kérdésem lenne inkabb a régi makk tarsakhoz, volt itt nyiregyen a viz torony környékén egy szőke félhosszú hajú 40 nes teltebb nő, erzsó vagy timea mar nem emlékszem maxirozott, jart e hozzá valaki vagy tudtok e rola igaz 6-7 éves dolog de hátha.....köszönöm