Sziasztok
Tud valaki valamit a Győrben rendelő Sofy(40) és Yvett(38)-ről? Már rég nem láttam a hírdetéseiket.
Köszi
Sziasztok
Tud valaki valamit a Győrben rendelő Sofy(40) és Yvett(38)-ről? Már rég nem láttam a hírdetéseiket.
Köszi
Sziasztok
Mira 30 és Roxy 31 között nem tudok dönteni. Roxy-ban pozitívum az arc, Mira nem tudom milyen lehet. Szolgáltatás minősége kb ugyan az. Valaki tudna segíteni? Nekem fontos lenne a szép arc is.
Sziasztok. Kinky rol esetleg valami info. Nagyon halas volnak. Koszonom
Ezt én is megerősítem!!!
Biztos paradicsom befőzés van. :D
Doniz dragasagrol nem tudtok valamit? Pár napra feltunt de aztán megint eltűnt :(
Abba hagyta :( Valamelyik nap is beszéltem vele.. Aztán kitudja lehet egyszer vissza tér.. volt már rá példa...
😉🙂
Sziasztok! Szekszárdon Enikő mi lett vele? Rendel még? Vagy merre jár? Előre is köszi a válaszokat,!
Volt Nyíregyházán egy Szofi nevű masszőz, ő róla lehet tudni valamit?
Sziasztok.
Debrecenben Luca44, Rita20, Valéria30 és a harisnyában lévő Zoé25-ről szeretnék infót kérni. Esetleg tud valaki megbízható lányt ajánlani??Jöhet privátban is. Köszi.
Sziasztok, tudnátok véleményt mondani Kira20 (Debrecen) nevű leányzóról?
Viszont most aki tetszik nekem Nyiregyen az a Vanessza 21, valakinek esetleg egy kis info róla?? Vissza adom más infoval, jöhet akár magánba is az info😊
Sziasztok Szimi 25 röl szeretnék infot. Volt már valaki?
Udv. Renátáról rendelkezik valaki egy kis infóval? Telefonos előadás nem győzött meg valahogy, pedig képek alapján nem tűnik rossznak:D
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Laurával (21) vagy Nikollall (34) kapcsolatban van vkinek tapasztalata? Minden info érdekelne :-)
És mennyire valósak a képei? Hozzáállás?
Sziasztok ! Nem tudja valaki , hogy hova tűnt Gabriella (Szombathely)
Hello,
pecsen hirdeto Heni 20rol van valakinek infoja?
jart nala valaki mostansag?
koszonom szepen!
Sziasztok ! Nem tudja valaki , hogy hova tűnt Gabriella?
Petra 22. Hajdúszoboszlói hirdető. Ha valakinek sikerült már elérnie tegye már közkinccsé a sikerélményt! Köszönöm!