Hello.Serena 46 ról Valakinek valamilyen infója lenne túl jók a képei nem szeretnék pofára esni találkozáskor ...Privátban jöhetnek az infók köszi
Hello.Serena 46 ról Valakinek valamilyen infója lenne túl jók a képei nem szeretnék pofára esni találkozáskor ...Privátban jöhetnek az infók köszi
Üdv Urak! Lexy nevü hölyről valakinek van infója?
Üdv!
Van-e valakinek megosztanivaló infója Vanessza (26)-ról? A telefonszáma 2042-re végződik.
A másik érdekes hirdetés Alexandra (25) (+36....1925).
Köszi
Sziasztok.Tud valaki ajánlni popo válalot molf kategoriába ha lehet jöhet privibe is köszönöm elöre is pacsi
Sziasztok! Lilly23-rol véleményt tud valaki?
Sziasztok! Lilly23-ról mit lehet tudni ? Püspökladány
Sziasztok!
A Korina1-ről van infótok? Mindíg váltogatja a nevét, de miért is?
Sziasztok. Volt városunkban egy szőke hölgy, Gabriella.
Nem tufdja esetleg valaki, h hova tünt? Köszönöm.
Sziasztok! Látom , sok új (vagy annak tűnő) szolgáltató van most fent, a régi, jól leinformálhatók közül kevés. Ha valaki tud a mostaniak közül olyat, aki olykor rá is képes gerjedni egynémelyik vendégére (tudom, ritkaság), kérem, jelezzétek.
"Alexa Urnő"? Tud róla valaki valamit? Visszavonult, vagy áttette székhelyét?
Sziasztok!
Melcsi 45 és Luca 44, róluk tudtok véleményt ?
Köszi :)
Norika vélemeny?
Sziasztok! Ambrozianal jart mar valaki? Velemeny?
Sziasztok Debrecenben egy két beszámolót kaphatnék a kedves hölgyekről, érdekelne Moly43, Betti43, Bujaságangyala38, Zsanett38, hirdetők?
Sziasztok Debrecenben egy két beszámolót kaphatnék a kedves hölgyekről, érdekelne Moly43, Betti43, Bujaságangyala38, Zsanett38, hirdetők?
Köszönöm az infót :)
ha nem látod a hirdetését elég nagy eséllyel nem hirdet
- ha nem hirdet elég nagy eséllyel nem kíván vendéget fogadni
- ha nem hirdet, és feltehetőleg nem kíván vendéget fogadni nagy eséllyel el se érnéd a hirdetői telefonszámán
Figyeld a hirdetését mikor lesz aktív
Sziasztok Anikó nevű massszőr hölgy telefonszámát Debrecenből elveszítettem. Esetleg valakinek nem maradt elmentve ha ilyet kérhetek itt. "Anikó vagyok szakképzett masszőr. Köszönöm, hogy az itt hirdető sok szép hölgy mellett engem is meglátogattál." Ezt a sor maradt meg a hírdetéséből
És mi a helyzet a 35 +-kal Ott már nem is érdemes keresgélni?
Üdv! Dia(19) vagy Melinda(27) volt már valaki?