"Anett világa" nevű hölgyről és szolgáltatásáról van valakinek infója? Köszi
"Anett világa" nevű hölgyről és szolgáltatásáról van valakinek infója? Köszi
Sziasztok
Debrecenben volt már nála valaki teste nagyon tetszik csak félek hogy ő is lehuzos vagy még rosszabb :/
Köszi az infót 😁
Virág20 az álltaladott is látogatott Adélka 19! Viktória 19 viszont egy napig Virágként hírdetett az oldalon, ami azt sejtette, hogy lehet a Viktória 19 is Adélka... de... vissza nézve a képes archivumomba ami le van mentve képek azok között ott van a Viktoria 19 képei lementve amelyeken a haja nincs igy lesatirozva ott viszont nem hasonlit az Adélka (Virág) képeihez! Tehát az is meglehet, hogy a Virág 20 és a Viktoria 19 két különböző hölgy, nézegettem én is, de még nem vettem rá magam, hogy meglátogassam a Viktoriát mert ha mégis tévedek akkor nincs kedvem belefutni az Adélkába.... de ami késik nem mullik.. 😉
Sziasztok! Kirarol vélemény?
Sziasztok mindenkinek. Tündi városunkbol eltünt?
Selena23 rol tud valaki irni hogy milyen.köszi
Selena 23 rol tud valaki irni valamit hogy milyen. Köszi
Frankók az ajnlasok, koszi mindenkinek!
SOS franciara kit ajanlanatok? Ami ar-ertekben is jo.
Ilyen teren 5-6 éve Dia volt verhetetlen, *** moderálva *** rozsaert NFVSZ egy szep arcu 40estöl, hát nagyon hianyzik.
Megbízható,ami ki van írva,azt vállalja,én többször voltam már nála,sose ért csalódás.
Volt valaki mostanában Lilla 35-nél? Én hetek óta nem tudom elérni. Pedig úgy váltunk el,hogy megbeszéltük a kövi időpontot.
Sziasztok . Kezdő vagyok még itt . Tudnátok esetleg nekem a stadion hímes környéken ajánlani valakit ? Kicsit kényelmes vagyok :)
Zsaklin 43 megbízható kategória vagy kerülendő ? 😁
Cilike (44)- ről van már valakinek tapasztalata? Köszönöm! 😊
Sziasztok.Volt mar valaki Maya19-nel?Kivancsi lennek ra.De mar unom a csalodasokat..Regota fixekhez probalok jarni.Mellesleg ostag vagyok amugy csak uj a regim.
Sziasztok! Liáról tud valaki új véleményt mondani? Régiek vannak az oldalán. A képei nagyon jók. Köszi a gyors választ!
Sziasztok!
Sok új lány van most, van valakinek tapasztalata?
Helló! Maráról van tapasztalat?
Night Club ott tuti lesz.. Striptiz😊🙏🏻,, való igaz jó sok menü azt mire oda érsz felesem igaz 😁
Üdvözletem,
Remélem tudtok segíteni. Olyan hölgyet keresnék, aki az alap szolgáltatása mellett előjáték gyanánt vállal striptease-t is. Láttam én több hirdetőnél is extraként, de őszintén szólva ez vagy csak azért szerepel ott, hogy hosszabb legyen a lista vagy személyesen nagyon kiabrandíto a mutatvány. Tudom, hogy nem táncos lányok vannak itt első sorban, de ha esetleg valakinek volt jó tapasztalata és tudna valakit ajánlani azt szívesen fogadom.
Sziasztok!
Apróhirdetésben, Mónikát kinek sikerült eddig elérnie?
Mik a tapasztalatok? (Hiába hívom sosem veszi fel)
Köszi!