Hali valaki járt már kinga 18 nevű lánynál ha valaki tudna egy véleményt irni megköszöném.
Hali valaki járt már kinga 18 nevű lánynál ha valaki tudna egy véleményt irni megköszöném.
Dittu eszméletlen jól néz ki! Porcelán baba lehet, akihez hozzáérni se lehet, vagy nyujt is valamit? Szandi tényleg kedves odaadó?
jó franciára tudtok valakit ajánlani?
Sziasztok,keresek egy debreceni lányt aki Nóra 23 néven volt sokáig!!!! Valaki ha tud rólla segítsen!! Köszönöm szépen!!! Szép napot mindenkinek!!
Sziasztok!
Rami 20-ról tudtok valamit?
Olvastam fórumot de nem sok mindent sikerült megtudnom aóezért kértem a segítségetket.
Sziasztok Alíz (19) tudnátok irni róla egy pár soros véleményt ? :D
Gemina régóta hirdet itt nem volt nála senki?????
Myra 36-ról kérnék véleményt, tapasztalatot. Akár privátban is.
Köszönöm elöre !
Sziasztok. Karináról esetleg valakinek infója van? Igen szemrevaló már régóta tervezem a látogatását. Köszönöm előre!!! :)
Mylla 34-nél járt már valaki?
Sziasztok!
Nekem pedig olyan kérdésem lenne, hogy mélytorkos franciára tudtok-e ajánlani valakit? :)
Sziasztok!
Csak azért írok, mert semmilyen infót nem találtam Léna 29 -ről. Esetleg ha valaki volt már nála ne tartsa magában :)
Akár privátban is jöhet.
Beszámolót már rég írtam, mert nem is nagyon voltam senkinél egy jó ideje.
Nily-nél voltam még mikor visszatért pár napra. Kár, hogy többet nem tudtam menni. Róla nem írok mert már tárgytalan de úgyis csak ismételném a többieket.... egyik legjobb volt
Sziasztok!
Brenda 32 -ről valakinek valami információja ?
Köszönöm!
Lehet meg korai a kerdes, de esetleg Noemi 24-rol van info?
annyit tudok mar, hogy kozarmislenyben rendel.
hozzaallas, kulso?
Latta mindenki, hogy Szilvi 22 visszatert megujult mellekkel?
nagyon fincsinek tunik:)
Evi 37-rol van info?
erdemes latogatni?
kepek alapjan nagyon jonak tunik.
Sziasztok.
Tud valaki olyan lányt ajánlani aki szereti az igazán hosszan elnyújtott franciát? ( kapni) :)
Sziasztok!
Lexy 28-nál illetve Bella 34-nél járt mostanban valaki?
Sajnos a két favoritom (Gréti és Yvonne) épp nem rendel :-( .
üdv.qkac
hello,
Van esetleg olyan holgy aki engedi a filmezest?