Hello. Van valakinek információja a Zita(25) hölgyről?
Hello. Van valakinek információja a Zita(25) hölgyről?
Üdv Urak!
Székesfehérváron Rita(40) hölgyről valakinek tapasztalat?Szemezgetek vele,érdekel a véleményetek.
Köszi!
Sziasztok!
Kiky 30 valakinek van infója róla?
Sziasztok! Van valakinek infója Naomi (27)-ről? Sajnos nem sikerült vele összehozni a talit, első hívásra felvette, meg is beszéltük, hogy egy óra múlva ér csak rá, hívjam később, de utána már fel sem vette a telefont. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Hozzáállás, élőben a külső, teljesítmény, ilyenek?
Ezen kívül Mia (29)-et is próbáltam hívni, de elérhetetlen. Nem tudjátok miért? Ő milyen? Még nála sem voltam, de kipróbálnám, csak jó lenne egy kis infó róla előtte. Előre is köszi! :)
Sziasztok!
A hosszúhetényi Szamiról (+36307694•••moderálva•••) van valakinet infója?
Sziasztok
irjatok infót Ginarol vagy vanesszarol!
koszonom!
Sziasztok!
Szamiról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok
Kendra27-ről van valakinek infója? A képei erősen fotoshoposak , de milyen a valóság?
Sziasztok! Manda vagy a tiszavasvári út környékén van elérhető leányzó?
Bella25ről van vkinek infója? Testügyileg pipa,csak az arcot nem látom. Zsákba macsekot nem akarok.
Köszi!
Hali mindenki!
valaki tud győr és környékén olyan masszőrt aki tényleg rendes lingam masszazst csinal olyat aki tudja is igazabol nem csak mondja?
privatba is küldhetitek köszi!
Üdv! Szilvi 23 képeivel szemezgetek, valakinek valami tapasztalata?
Helló,Makk társak,tud valaki infót adni egy pár tatabányai csajról?:Pamela,Sissy,Szofi,Kitty,és a most éppen nem hirdető Alíz23.
Mendy (28)-nál járt már valaki, tapasztalatok ?
Sziasztok Vera 22-nél járt már valaki ?
Sziasztok valaki volt mar Mia 29 vagy Maya 28-nál?
Valami kis beszámolót szívesen vennék a lányokról 🙂
Koszontem
A Győrben hirdető 38 éves Annáról szeretnék információt kérni. Hátulról van róla egy kép meztelenül s egy telefonszám. •••moderálva•••, ott is hátulról látható egy klassz kis bugyiban, gyönyörű feneke van.
Helló!A győri transzikhoz jár valaki?Ha igen ajálhatna nekem közülök valakit.Olyat aki normális,és élőben is nőies.
Tudja valaki mi lett Mariannal? (Két hirdetése volt, masszázs és szex)
Voltam nála, de mostanában nem látom ahirdetését, pedig újra mennék.
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni a következőkről: Barbi23. Krisztin21, Dalma26, Linet20, Alíz25, és Roxy22
Köszönöm előre is!