Sziasztok....
Popósexre keresnék kellemes hölgyet.
Tud valaki ajánlani??Akár privátban is...Köszi....
Sziasztok....
Popósexre keresnék kellemes hölgyet.
Tud valaki ajánlani??Akár privátban is...Köszi....
Sziasztok. Debrecen/Hajdúszoboszló környéken tűnt fel mostanában egy Rubi 22 nevű lány. Valaki volt esetleg mar nala? Képpel hirdet es eleg szépnek tűnik. Egyébként két hirdetés is can ezen a néven egy szőke es egy bárba hajú csajjal de szerintem ugyanaz. A tel. szam mindenesetre más. Valakinek tapasztalt? Köszi
Sziasztok? Krisztina26 nál volt valaki? Ha igen tapasztalat? Köszi
Hőszinte választ szeretnél én meg mondom!Vivi27 voltam a múlt héten 2 szer egymás utáni napon.Igaz,hogy csakis masszírozást kértem mert másra nem tartok igényt.Ez kapcsolatban meg érte az árát még kicsit keveseltem is a 20 ast a lány normális nem is csúnya és csodákra kép mert 1.5 hónapig fályt a vállam amit Pesten a Thai masszáz szalonba se tudta rendbe hozni a nőci de ő igen!Szóval ha ez érdekel minden pénzt meg ér!Én ha lehetne max 2 naponta 1 vagy 2 órára be fizetnék.De ha a más szolgáltatás iránt érdeklődnél az kapcsolatban nem tudok infót mondani mert azért én egy nőnek se fizetnék igaz hogy vannak igencsak szemre való menyecskék de én tisztelem és szeretem a nőket és ez egy kicsit megalázó mind a 2 nem számára.De kinek hogy ez is igaz!!!De ha érdekel szerintem ha el mész meg tudod!
Sziasztok...
Tud valaki infót adni Alexa 30 és Rubi 40-ről???
Mindkettő nagyon jó a képen.Már harmadszor irok de mindig törlik.
Sziasztok...Rubi40-ről semmi infó nincs, ezek szerint senki nem volt nála???? Pedig a képei nagyon jók.
Alexa 30-ról ( szőke) tud valaki infót??? Jöhetnek privátban is.
Remélem ezt nem törlik mint tegnap.............
Egy kérdés azokhoz a makktársakhoz akik anno látogatták Debrecenben a Nilyt és most voltak már Seherezádénál ( https://www.videkilany.hu/70504-seherezade ) Azzonosság van?? Van csak én látom a fotókat nagyon hasonlónak?? Az, hogy a képek ugyanabban a műteremben készűltek afelől nincs kétségem! :D
Kit ajánlatok Szombathelyen? Vivinél vagy Kirusnál volt már valaki?
Nyíregyházán van a Kiara20. :-) bocsi
Helló. Kiara20-nál volt már valaki? Milyen megbízható a csaj? Nagyon ajánlottam magát a félórában is,csak menjek. Kicsi fura volt.
Sziasztok.....
Nagyon jók Rubi 40 képei...Volt már valaki nála?
Tud valaki információt adni róla???
Jöhet privátban is.
Remélem nem törlik ki..............
Sziasztok.
Van egy kecskeméti lány Noémi 31. Nagyon aranyos, kicsi de mindene nagyon formás. Igaz, szilikon cicis, de semmit nem von le az összképből.
Ajánlom Nektek, de vigyázni Rá, mert kicsi és törékeny!
Új csajokrol valami tapasztalat srácok?az se baj ha pozitív :)
Sziasztok!
Hétfőtől szerdáig hirdetett Pécsen Liza 37 néven egy lány. Többször hívtam mind a 3 nap, vagy ki volt kapcsolva, vagy nem vette fel (miért hirdet ha nem elérhető?). Sikerült valakinek bejutnia hozzá? Most Sopronban látom a hirdetését.
Hali hát a farnciája nagyon is jó sok mindenre nyitot és kedvea cserfes lány én személy szerint vissza járó vendége vagyok annyira jól csinálja amit csinál persze biztos vannak más lányok lehet jobban csinálnak mindent de ez izlések és pofonok nekem ő bejött ajánlani tudom.
Sziasztok,
Eszter19 rol valakinek velemenye? Varom az üzeneteiteket. Szép napot Nektek :)
Szia! Franciája nagyon jó, nem finnyás odateszi magát. Rózsa nagyon kedvező. Arcra szép, a testén fogyás nyomok vannak. A pontosság nem az erőssége, lehet meg fog váratni. Lakás eléggé lepusztult.
Sziasztok! Alíz 19 -re lennék kíváncsi. Láttam sok hozzászólást ( főként pozitív ) , de nem tudom , hogy a most hirdető Alízról van e szó ? Volt nála valaki mostanában ? Franciája milyen ?
Üdv, Kiara20 nál járt már valaki?
Sziasztok! Kérlek írjátok meg a tapasztalataitokat Lau41, Petra38, Amina 29,Lili30, Lili23 és Lolen21 hirdető lányokkal kapcsolatban! Köszönöm szépen előre is!