Sziasztok. Tud valaki infót Roxiról illetve Sonjáró? Előre is köszönöm
Sziasztok. Tud valaki infót Roxiról illetve Sonjáró? Előre is köszönöm
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a füredi,meki, tűzoltóság környékéről hirdetőt, aki a formásabb, kerekebb kategóriába tartozik?
Köszi
Sziasztok, Debrecenben popóra kit ajánlatok? Mara38, Tina32, más?
Fruzsi 25-nél én akkor jártam, amikor csak masszázst vállalt. Sokkal barnább volt, de kedves és odaadó. Lehet, hogy csak a név egyezik, vagy már szexet is vállal?
Ivett 31 érdekes kicsit nekem! Hallottam róla elvileg korrekt jó hirdető! De nem értem péntek szombaton hirdet pénteken hívom nem lehet elérni szombaton meg egész nap ki volt kapcsolva! Érdemes szerintetek még próbálkoznom megéri?
Volna egy kérdésem. Ismertek e olyan igazi hajnali lányt aki 6 óra előtt is fogad vendéget. A sok 0-24 es csak reklám de eddig nem találtam.
Sziasztok! Valakinek véleménye Zoé 28 -ról /Pécs /
Sziasztok! Kit ajánlanátok itt Debrecenben? Kinél a legjobb a mélytorok?
Sziasztok. Kérhetnék egy kis tájékoztatást Adélről és Szofiról, első alkalmam lenne és mind a kettő bejön, csak a vállalt programok minősége és a rózsák száma érdekelne még. Privátba ha kérhetem, köszi.
Sziasztok!
A héten Nyíregyházán hirdető Aura 38 hölgyről kérnék ajánlást. Előre is köszönöm!
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget ha lehet, elhatároztam, hogy meglátogatom az egyik hölgyeményt, a jelöltek között Eszter és Adél is szerepel, ha esetleg valaki tudna rólluk kicsit mesélni privátban az nagyon sokat segíteni, köszönöm előre is, minél részletesebb annál jobb :P
Petra 20-ról van valakinek infó? 3 profillal hirdet.
Hy! Diora és Dominika van még?
sziasztok
Debrecenben keresek fiatalos, hamvas, nem kurvás, nem tetovált, nem szilikonmellü, szép arcú lányt, aki egyedül rendel, és megbizhato szolgáltato. Nem baj, ha nem profi a szolgáltatás, legyen kislányos, édes.
köszönöm
Sofia 20 van valakinek tapasztalata a hölggyel?
Sziasztok, Anitabelliniről tudnátok vélemenyt mondani? Mert szeretném majd meglátogatni, és jó lenne tudni mire számítsak.
Amanda, Aletta, Evian, Jenny. Hmm, melyiket válasszam?
Sziasztok!
Claudya Xxx (27) jelenleg Debrecenben tartózkodik, aki már volt nála tudna nekem egy kis infót, véleményt szolgáltatni róla?
A válaszokat privátban várom. Köszönöm!
Sziasztok!
Nyíregyháza apróban hirdető Barbi, csak házhoz vagy panzióba hölggyel kapcsolatban van esetleg valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Jenny (27) vagy Laura (24)-ről valakinek van-e megosztani való tapasztalata? Nem találtam hirtelen egyik hölgyről sem semmit.