Petra 20-ról van valakinek infó? 3 profillal hirdet.
Petra 20-ról van valakinek infó? 3 profillal hirdet.
Hy! Diora és Dominika van még?
sziasztok
Debrecenben keresek fiatalos, hamvas, nem kurvás, nem tetovált, nem szilikonmellü, szép arcú lányt, aki egyedül rendel, és megbizhato szolgáltato. Nem baj, ha nem profi a szolgáltatás, legyen kislányos, édes.
köszönöm
Sofia 20 van valakinek tapasztalata a hölggyel?
Sziasztok, Anitabelliniről tudnátok vélemenyt mondani? Mert szeretném majd meglátogatni, és jó lenne tudni mire számítsak.
Amanda, Aletta, Evian, Jenny. Hmm, melyiket válasszam?
Sziasztok!
Claudya Xxx (27) jelenleg Debrecenben tartózkodik, aki már volt nála tudna nekem egy kis infót, véleményt szolgáltatni róla?
A válaszokat privátban várom. Köszönöm!
Sziasztok!
Nyíregyháza apróban hirdető Barbi, csak házhoz vagy panzióba hölggyel kapcsolatban van esetleg valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Jenny (27) vagy Laura (24)-ről valakinek van-e megosztani való tapasztalata? Nem találtam hirtelen egyik hölgyről sem semmit.
Sziasztok! Fanni 29-röl van infótok megbízható? Minden infót köszönök!
Debrecenbe a legjobb! 😉
Üdv Makktársak! Debrecenben hirdető Carmen 23-ról és Petra 20-ról van valakinek infója? Előre is köszönöm.
Sziasztok. Ez most nem egy vélemény lesz, hanem egy kérdés. Nyíregyházán rendelt egy 35+ kissé telt hölgy, szolisbarna bőr aki ezen az oldalon hirdetett. Valaki tudja esetleg hogy most rendel el?
Üdv!
Az alábbi hölgyekről van valami infotok, voltatok már náluk? :)
Jennifer 36
Szilvi 25
Amanda 34
Réka 30
Zsani 36
Írjatok, akár privátban is.
Köszönöm :)
Sziasztok!
Kényszerfranciára kit tudnátok ajánlani a városban?
"Bea 29" valakinek valami infó róla? >)
Valaki tudna nekem ajánlani megbízható lányt szolnok környékén?
Debrecenben a Fényesben van mostanság valaki? Privátban is jöhet.
Sziasztok! A Komlói út környékén tudtok ajánlani valakit?
Veszprémi Mirtillről van valakinek tapasztalata?