Van valakinek pozítiv tapasztalata?
Popo kedvelő hölgyet keresek!
Ötlet?
Alexánál voltam annyira nem jött be!
Van valakinek pozítiv tapasztalata?
Popo kedvelő hölgyet keresek!
Ötlet?
Alexánál voltam annyira nem jött be!
Alízka Sopron de csak kéreti magát telefonba nem mondja csak személyesen olyan segge van pfuuu brutál
Sziasztok!
Gyorben keresek amator vagy kezdo lanyt, holgyet.
Tudnatok segiteni? Koszonom.
Sziasztok,
a masszorokrol soha nem esik egy szo sem, es a velemenyek mezot is b@szik mindenki kitolteni, aki mar jart naluk. Esetleg van valakinek valami tapasztalata a kovetkezo holgyekkel: Kyra, Molly vagy Victoria Masszazs?
Helló! Tudtok ajánlani olyan lányt aki a tóciban dolgozik? Köszönöm!
Sziasztok!
Nyíregyházán hirdető Lora 22 leányzóról szeretnék infot, kedvező véleményt még nem olvastam, de nagyon rosszat sem - kérdés megér egy patront vagy erősen kerülendő? Előre is köszönöm!
Vivien21nel volt már valaki? Ady városban hirdet és megmozgatta a fantáziám csak az ilyen kommentelesi lehetőséget letilto lányoknak inkább utána szoktam kérdezni :D
Sziasztok! Dominika és Diora rendelnek még? Köszi a válaszokat!
Sziasztok! Dominika ill. Diora van még? Köszi a válaszokat!
Dominika és Diora vannak még?
Dominika vagy Diora ????
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy járt-e valaki már Klau (27) nevezetű hölgynél? Ha igen,légyszíves ne tartsátok magatokban az infot! :) Köszönöm
Sziasztok!
Debrecenben Sheron 19-ről vagy Dasha 20-ról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok
Lenne esetleg kedve valakinek ellátogatni Almához be dobni őt a közösbe? :)
Sziasztok! Klau (27) hölgynél járt már valaki? :)
Dasha cuki pici lány, ma voltam nála másodjára!
Eszméletlen szexi teste van, barátságos és közvetlen.
Én nagyon imádom, csak kár, hogy ritkán elérhető!
Engem teljesen elvarázsolt, egyik nagy kedvencem lett a mini lány! :P
Hy! Dominika és Diora vannak még?
Betty32 és Angi 27 Debrecenben! Lenne valakinek valami infója róluk? Tetszenek a képek csak nem Debreceni vagyok,így nem mennék átt feleslegesen! Vagy olyan ajánlást is elfogadok a teltebb nő és érdemes hozzá elmenni! Priviben is jöhet. Köszönöm!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék egy bizonyos Vnessza21 nevezetű leanyzó iránt.Aki hallott róla valamit,vagy láta esetleg más néven más városban dolgozni annak megkösszönném a segítségét.2016 környékén dolgozott itt Győrben,szeretném újra megtalálni, de sehol nemlátom.Nagyon aranyos csaj volt,imádtam!!!
További szép napot!!
Barbi(27) korábbi nevén Alexa ajánlott vagy nem? Olvasgattam vissza a fórumot nem nagyon van pozitív, de egy *** moderálva *** istenítik.