Sziasztok.
Mónikáról van infótok?(tapasztalat)
Köszönöm.
Sziasztok.
Mónikáról van infótok?(tapasztalat)
Köszönöm.
Sziasztok! Anettka18 ról vagy cynthiaról van valakinek infó esetleg?
Üdv! Korinal 28 rol valaki valamit?
Ha esetleg valaki járt már Jasmine 23-nál, érdekelne, hogy érdemes e meglátogatnom....
Pécsen van spriccelős csaj?
Üdv. Debrecenben vagy szűk környékén tudtok ajánlani olyan nem telt hölgyet aki vállalja és valóban bírja az anált?
Köszi!
Sziasztok!
Valaki járt már Réka masszőznél? Ha igen, örömmel venném ha megosztaná a tapasztalatait itt vagy privátba. Köszönöm szépen!
Sziasztok Érdeklődnék nem e tud valaki arról a lányról elérhetőséget adni aki pár hete még a Vasv...p street 10 emeletesbe rendelt vékony alacsony lány csak arra emlékszem hogy 27 évesnek hirdette magát köszönöm a segítséget
Üdv mindenkinek!érdeklődnék tud e valaki segiteni? Pár hete rendelt egy magát 27 évesnek hidető vékony testalkatu lány nagyon kedves lány a vasvári street en a 10 emeletesbe valaki tud e elérhetőséget ? Előreis köszönöm!
Zara 21 Debrecen - valakinek van róla friss infója?
Sziasztok!
Anna (31) Valaki tudna írni róla valamit? Sajnos nem találtam semmi érdemlegeset a lányról....
Ajánlott jó szolgáltató! Én már voltam nála többször is :) ja anno írtam is róla
Az miért van hogy lányok hirdetnek X néven...aztán később meg Y névre változtatnak és úgy jönnek vissza az oldala...ennek mi értelme van?
Sziasztok!
Zara nevű hölgyről szeretnék infot akár privátba is , nagyont tetszetős viszont a környezet a lakás hát... be nem tenném oda a lábam.
ez tényleg kérdés, vagy csak irónia?
Gondolom h ne ismerjék meg?..de akkor a fotók alapján ugyanúgy beazonosítható.
Am igen tényleg kérdés...elnézést hogy nem vagyok ebben az egészben jártas...
Sziasztok!
Tudom, hogy kockázatos, de mégis megpróbálom: szenvedélyes beállítottsággal (nem futószalag) mélytorok, csók, ujjzás, NF végig opciókkal normális, tiszta szolgáltatót tudna-e valaki ajánlani, vagy ha olvassák a fórumot, önmagára ismer-e valaki, Debrecen-Nyíregyháza vonalon?
Elég sok negatív tapasztalatba szaladtam már, eddig nem írtam ki, de ezentúl segítem én is társaim, akár ajánlott akár nem ajánlott kategóriába.
Lora 33-ról szeretnék infokat! Előre is köszi!
Sziasztok...esetleg Mia31, Liza45-ről van valakinek tapasztalata? Köszönöm
Debrecenben vagy környékén van olyan anált kedvelő hölgy aki ajánlott? Ha igen ki az? 🙂