Lolen 22 (jelenleg Szombathely, szőke) engem is érdekelne. Tapasztalatok?
Köszi!
Lolen 22 (jelenleg Szombathely, szőke) engem is érdekelne. Tapasztalatok?
Köszi!
Sziasztok.
Alexandra 25 vékony csaj, Győrben hírdet. Tudtok róla mondani valamit? Köszi
Üdv kit ajánlatok itt Szhelyen belül?
Valaki volt már a Szofinál?Vélemény?
" Szinti(20): Azt hittem valami átverős műsorba csöppentem. A helyszín egy igazi, hamísítatlan c*gány putri. A pulyák az utcán, meg az udvaron. Mindenfelé szemét, száradó ruhák. A lány a képeknek megfelelően alacsony, vékony, szép arcú. Ekkor bevezet a "Jurassic Parkon" keresztül egy nyári konyhába. Se ágy, se szoba. Kérdezem ez most komoly. Asszongya igen. Na ekkor jöttem el, és útközben még tudtam köszönni a kedves anyukának is! Ez valami borzalmas volt! Senkinek nem ajánlom! "
Fütyülős kolléga 2018 szeptemberi beszámolójából idéztem. Azóta lehet változott már a helyzet :D
Üdv kit ajánlatok ?
Fiuk Hallottátok?
Február 29 30 31 én a csajok 50% os akciót hirdettek a csajok!
Ja meg május 40 bee :))
No meg idén a szilveszter péntek 13ra esik...
Kamilláról valami tapasztalat?
Nina 19
Sziasztok! Tudna valaki up-to-date infoval szolgálni Nina 19-ről, igaz most Paulinával együtt hirdet, de más oldalon önállóan is.
Jöhet privátban is.
Sziasztok!
Megtudjátok nekem mondani, hogy a Bocskai utca környékén melyik hölgy található meg?
Köszi
Üdv chef!
Összejött a randi végül Gingerrel? Osztod tr is a véleményeket, amiket eddig írtak róla?
Sziasztok,
Anno Gyorben szoktak hirdetni Dia es Lana nevu lanyok. Nem tudja valaki, hogy fognak-e meg valaha hirdetni?
Vagy esetleg valami mas neven vannak a weboldalon.
Sziasztok! Valaki tud valami infót mondani Zsófiról aki Zalaszentgróton hirdeti magát?
helosztok
véleményeteket kérném Sayuri (26) meg valakinek tud esetleg videót mutatni hölgyröl akció közben ?
Szia, a debreceni Lana (most már 27)? Hirdet jelenleg. Van róla infod/ tapasztalatod?
Üdv. Kit tudtok ajánlani itt Szhelyen belül ?
Szia! Gréta25 meg ér egy misét :) Lentebbi irományomból bővebben is informálódhatsz!