Jázmin 20-ról valakinek tapasztalt/vélemény?
Jázmin 20-ról valakinek tapasztalt/vélemény?
Sziasztok
Kérdeztem már 1-2 éve de most hátha van valami életjel az árkon lévő Mia 22 -ről ? ( Gina 23, Rami 22 néven is ismert )
Azóta sem láttam senki ?
nehezen hiszem, hogy még senki nem volt Merci21-nél és nem született róla beszámoló. Azok a mellek és fenék sokunkat inspirálnak, biztos vagyok benne :)
Szerintem keress utana mas varosok fórumaiban &es talalni fogsz velemenyt rola. 🙂
Szia
Kaptal infot Cloeyrol vagy Ninarol?
Hali, Kriszti 38 rol valakinek van infoja, Koszi!!
Sziasztok.
Cloey20 és Tina20 ról miért nincs beszámoló?
Ha szereted a diszkréciót, megbízhatóságot, higiéniát kerüld el!
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Volt már valaki közületek - most aktuális hirdetők közül - 2 lányos felállásban?
Kiket tudtok ajánlani?
Előre is köszönöm
Üdv. CelticsFan
Sziasztok. Tudnátok infót írni nekem,hogy kiket lehet meglatogatni a lánglovagokkal szemben? Köszönöm
Helo! Vivienn 34 tényleg nem Ő van a fotókon??
Sziasztok! Kis segítség kellene. Feka csajt keresek. Sehol nem találok még a pesti hirdetésekben sem. ☹️ Ha vki talál vhol hírdetésben, kérem jelezze! Köszi!
Sziasztok! kis segítséget szeretnék ennyi jó hallatán (akár privátban is).
Hogyan lehet Daniellát elérni mostanság? :)
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,hogy Tináról /régebben Maya/ milyen véleményetek van?
Válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok!
A régi Anettről tud valaki valamit? Végleg elment vagy másik városban tevékenykedik?
régebben volt egy "Gigi42" fedőnevű molett negyvenes szolgáltató.. de eltűnt Győrből. Nem tudtok róla valami infót ? mert kitűnően szopott, az eddigi legjobb részemről
Maya 43 ki volt már nála? és milyen
Sziasztok kedves társaim!
Érdeklődnék hogy a vasút állomás közelében található e hölgy?
Esetleg neveket kérhetek ha tud valaki valami jót!
Előre is köszönöm.
Sziasztok! Hella végleg abbahagyta? Hasonló kategóriás minőségi szolgáltatást nyújtó milfet tudnátok ajánlani?
Sziasztok!
Ha van valakinek használható beszámoló-élménye Bianka 24röl kérem ne tartsa magában.
Jó program lenne hétvégén, de vannak kételyeim.
Előre is köszi.
N.