Hello, Kriszti 38 ról valakinek van infoja?
Hello, Kriszti 38 ról valakinek van infoja?
B.U.É.K!! Mindenkinek.
Anna 23 ról írhatna valaki aki megtapasztalta vendéglátását és minden apró kedves kincsét.
Giarol vélemény?
Sziasztok Alexa 20-rol valakinek tapasztalata? Ahogy nézem Siófokon is hirdet és Székesfehérváron is ??
Lénuskáról valami infó ??
Sziasztok. Egyre több a transzi az oldalon. Valakinek van transzis élménye? Leírhatnátok nekem akár priviben is miért is jó? Köszi
Sziasztok.
Szeretnék mindenkitöl kérni egy nevet hogy kit látogassak meg! Beszámolo nem kell csak 1 név.
Köszönöm
Nyugodtan megugorhatod a nyuszikát, simán megér egy alkalmat :)
ÁGI 44-RÉGEN VOLT ITT MI LETT VELE 2017 NYARÁN JÁRT ITT.
Popóba is engedi?
gondolom az sem mindegy melyik város, vagy része az országnak
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek,hogy Nyíregyházán melyik MILF-hez érdemes menni? /pl. Szandra,most Tina/régebben Maya/,Szöszi stb./
Válaszotokat előre is köszönöm
Járt már a hölgynél valaki? Nagyon érdekelne engem! https://www.videkilany.hu/70064-holly
Holly 26-nál járt már valaki?
Hanna 20 kivolt nála infó?
Szia. Ha igzai milfet akarsz akkor Szandra50 őt ajánkom neked! Nagyon korrekt jó szolgáltató! Az Erika37 is így van ő is nagyon jó! Megbízható és korrekt mind két hölgy! A többit inkább hanyagold akit felsoroltál! Személyes tapasztalat!
Tina 32 vagy Maya 39 kapcsán van valakinek tapasztata? Vagy a fiatalabb korosztályból Donnie 19? Nyilván van, mert nem tegnap óta hirdetnek és jópáran kedvelik őket, így megköszönném, ha lenne aki megosztaná (még ha csak velem is), hogy tudjam mennyire számítanak megbízhatónak.
Üdv!
Maya 39 - Franciára látogattam meg. Egyedül fogad a jégcsarnok környékén, a lakás rendben van. Ha igényes és ápolt vagy akkor mehet natúrba, a végén testre élvezéssel. Mehet kölcsönösen is a kényesztetés. Elégedetten távoztam. Még visszamegyek.
Donnie adatlapján van beszámoló az oldal alján, de privátban is érdeklődtem a makktársnál, részéről nagyon ajánlott. Én is felkeresem majd.
Tina 32ről nincs infóm, de a képek alapján ő is a nagyerdőn lévő panzióban rendel. Pár ott szolgáltató lányról volt már negatív beszámoló így részemről kerülendő hely.
Hello!
Tervezem meglátogatni Cloey20 és Nina 20 ..leányzót.
Tudtok róluk valamit? Egyedül fogadnak- e vagy többem vannak a lakásbaan... miket vállalnak stb..
Előre is köszi.
Ha van valakinek tapasztalata az Nx panzióról a baskón, akkor azt szívesen venném. Köszönöm.