Sziasztok.
Debrecen környékén a valóban 18-25 éves kategóriában kit tudnátok ajánlani jelenleg ,kedves fórumtársak?
Sziasztok.
Debrecen környékén a valóban 18-25 éves kategóriában kit tudnátok ajánlani jelenleg ,kedves fórumtársak?
Sziasztok,
Mónika 40 akiről szeretnék többet megtudni. Aki volt vele írhatna véleményt....
Hirdetésében 60 feletti úr???
Popsi is van nála?
Köszönöm.
naomi 24ről valaki?
Győrben van egy csokorra való fiatal cicus. Vivike, Barbi, Laura. Valaki járt már náluk?
Régen voltam nála, akkor nagyon jó volt.
Régen jártam nála, nagyon jó volt.
Nem rég jártam nála. Ha már ezt kérdezted, hogy valaki járt - e már nála? Én, igen. Jó volt.
BARBI 23 ,,érdekel, GYŐR, JÓ CSONTOS test alkatú.
Szisztok! Szandy19-ről valaki tudna infót? Képeken nagyon csinos:)
Üdv!
Érdeklődnék hogy Amerranal volt valaki? Megéri elmenni hozzá?
Ki ismeri azt a szőke ribit aki az Arany Janin sétálgat?
Érdemes levadászni kari ajinak?
Nem szeretném ha átmérőrűlne a kérdés másik fórum helyre, mert ott soha senki nem válaszol. (Azt is városokba kéne bontani!)
Szilvi 24 most is elérhető pécsen? Akinek van vele tapasztalata kérem ne tartsa magában :) és ossza meg velem. Itt vagy privát üzenetben.
Kellemes ünnepeket ! Tudnátok nekem ajánlani s.o.s. franciára lányokat? :D
Üdv! Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek! Érdeklődnék hogy Amerránál volt már valaki?
Üdv, és kellemes ünnepeket mindenkinek! Tud valaki ajánlani olyan lányt Győr, illetve Fejér megyéből aki szívesen játszadozik szexuális segédeszközökkel a randi során?
Köszi előre is!
Sziasztok Cloey20-ról valakinek tapasztalata?
Pár hónapja voltam nála. Nem átverés show, de a szolgáltatás szerintem gyenge. Amúgy jófej csaj.
Hello szeretném megtudni járt e valaki mostanában szilvi (24)nél és hogy mit tud mondani róla. Ha lehet privátban írjatok előre is köszi.
Sziasztok. Van valakinek infója a Szendy masszázs nőről? Régebben Katica volt a neve barátnővel szokott maszirozni.
Budapesten és környékén kit ajánlanátok aki tényleg ért is a Lingamhoz?