Szevasztok! Anna 33 rol tudtok v.mit?
Szevasztok! Anna 33 rol tudtok v.mit?
Sziasztok egy Sonja nevű hirdető hölgyet keresek aki szókot itt Székesfehérváron hírdetni, de szókot Veszprémben is hírdetni masszás és szexpartner ként is, régóta nem láttam se itt se a *** moderálva *** esetleg ha valaki tud róla valamit akkor írjatok üzenetet, hogy fog-e még hírdetni vagy már nem, előre is köszönöm Zolicola.
Szép estét mindenkinek. Kérdezném én,az új lányokról senkinek semmi tapasztalata? Laura23 gyönyörű szép csajszi! Sheron 32 még gyönyörűbb! Senkinek nem keltette fel a kíváncsiságát? ;-) Ma el akartam menni a Korina 24 -nevű lányhoz de sajnos a munkám közbeszólt,pedig én írtam volna róla. Na de hátha eljutok valakihez a héten. :-D
tetkós Viky-ről van valakinek valami tapasztalata?
Viky 33.felejtős ,de ha szereted a telt hölgyeket/ + 10kg/ mint a képeken.
RL Hirdető Zsofirol infó valaki
Alexa 20-ról és Nina 20-ról debreceni lányokról van valakinek infója?
Sziasztok!Nórikához mennék,valaki volt már nála?tapasztalatok?
Sziasztok!
Tudtok ajánlani legénybúcsúra egy lányt az oldalról aki jó müsort ad?
Sziasztok!
Anett, aki a legnagyobb belvárosi bevásárlóközpont mellett rendelt, mikortól lesz? Van valakinek infója?
Pihenőn van, de az is lehet többet nem lesz.
Te ezt honnan veszed? Tartod a kapcsolatot vele?!🤫😉
Ő egy élő legenda....... Aki ismer megtalálája, ha ő is akarja.
Szerintem Ő pótolhatatlan........
Egész éjszakára keresek partnert Debrecenben ?? Kit tudtok ajánlani ??
Üdv! Járt már valaki Arabellánál? Megéri meglátogatni?
Pécsi makktársak!
Nálatok vendégszerepel Regina 26 művésznő. Van róla információtok? Elsősorban az érdekel, a fotói mennyire valósak?
Roxyról a vörös haju csajrol mit tudtok nyiregyen? A heten kiprobalnam nala a randit tetszik kepeken. Voros csajjal mar jo 4 eve voltam. Akik irnak adatlapjan nem lattam forum bejegyzest s azert jobb bizom abba akik rendszeres irnak.
De ha jo a csaj hozok velemenyt en is. Mar ha meg jelenitik.
Sziasztok..Viktória 21-nél aki nyíregy mellett rendel, volt már valaki??
Köszi az infót.
Sziasztok! Anett, aki a legnagyobb bevásárlóközpontnál rendel, nem tudjátok, mikor lesz?
Üdvözlet Makktársak!
Érdeklődnék Léna22höz volt valakinek szerencséje?
Sziasztok!
Rendel most Győrben olyan lány, aki nem ver át, nem nyúl le, normális a hozzáállása?
Régen voltam itt és olyan sok negatívummal találkozik az ember. 35 éves korig!
Előre is köszi!
Pumpa