Megfeküdt a szalon! A tulaj tiplizett.
Megfeküdt a szalon! A tulaj tiplizett.
Regi31-ről van valakinek információja? Debrecenben volt, s egy ideje eltűnt.
Sziasztok! Debrecen Tóciba vagy tóci közelében tudtok ajánlani valakit?
Nádin 29 vki vélemény?
Üdv!
Kamilla 24-ről h h még nem írt senki? (Debrecen) Jól jönne egy kis infó! 😀
Azóta már ráfutottam kamu telefonszámon is, mert a csajos számom lementette ez a kis agytröszt. Rászoktam arról is csörizni, már csak a törődés miatt. 😁 Kellemes, csinos a képeknek megfelelően, lapockák között vallási szimbolika. Bugyit nem szeret viselni, nálam ez jó pont. Cicik állnak, ahogy kell, szilikon, de kit érdrkel, nem én szervízelem. Arc az mindig szubjektív, mivel van nála végig frencsájz lenyeléssel, így nem finnyáskodtam. Túl profi, ennek jó és kevésbé jó oldala is van. Akkoriban még a csapó u.-n volt babrálható. Ízléses fehérnemű maradványokban kaptam meg a fürdő után, kis taper után leszedte a derekamról a türcsit és oda kért magának. Sokat nem tátottam a szám, hallgattam rá, ő viszont szép nagyra tátotta a száját és korrektül elkapott. Ügyes és lelkes, éreztem, hogy érdemesebb lesz korán menni azokhoz a lányokhoz, akik végig fr*nciáznak. Feljebb csúszott az ágyon, most én következtem. Finom ápolt a déli oldal, a tartós és folyamatos igénybevétel ellenére még van tartása a kényesebb részeknek is. Közben beszél és elemez, de nem zavaróan, motiválja az embert, már akit kell. Éreztem, hogy jön az én időm, oda feküdt oldalazva a bréhez, én térdepelve az ágyon, a szép kis nyelvét kérni sem kellett, már a péló alatt volt. Jöttem nagy léptekkel, tényleg megcsinálta végig. *** moderálva *** Az óra és a félóra is *** moderálva ***
Sziasztok!
Vivcsiirol valami info?
Sziasztok!
Debrecenben vagy nyíregyen tudnátok olyan lányt ajánlani,akinél van mélytorok és popószex?
Köszönöm
Nadin 29 vki vélemény?
Kitartóan érdemes hívogatni, elég jól viszik, érdemesebb szűz telószámról bekóstolni. Többnyire már csak visszajárósokat fogad, lementett számmal. 😁 Óra és félóra egészkor ajánlatosabb hívni, amikor a korábbi kolléga leesett róla és fogadja a következőt. Good luck.. 😎
Sziasztok!
Nyíregyen vagy Debrecenben tudnátok olyan lányt ajánlani,akinél van mélytorok és popó?
Köszönöm
Hali!
A Vivcsii nevű lányról valami info?
Sziasztok ! Hova tűnt el a fekete haju Alexa? A profi francias..?!
Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék kit tudtok ajánlani??
Sziasztok ! Nem tudja valaki , hogy Alexa nevű hölgy hova tűnt?
Rami21
Valaki tud valami normalis beszamolot?Nagyon tetszik kepekrol.
marcalon van valaki,akit erdemes?
Valami jo csaj a marcalon?egyaltalan kit erdemes meglatogatni gyorben?
Szevasztok!
Poposzexre kit ajánlotok? Nem hátrány ha fiatal és mutatós. ;-)
Irina masszőzt telefonon nem tudom elérni,tud valaki segíteni.