Sziasztok olyan lányt keresnék aki Uránvárosban rendel tudnátok ajánlani valakit ? /Pécs/
Sziasztok olyan lányt keresnék aki Uránvárosban rendel tudnátok ajánlani valakit ? /Pécs/
Betti 42 ről tudna írni valaki valamit?
Sziasztok. Nem rég költöztem Debrecenbe (Derék u.) valaki rendel itt a közelben?
Sziasztok!
Tudtok ajánlani esetleg soproni gyengéd, kedves nőt, akitől nem kapok el semmi nyavaját?
Köszi: szdavid
Sziasztok! A nagymellű Szabina nem tudjatok hova tűnt? Nyugdíjba ment volna?
Ez a lili40 most rendel? Nem lelem.
Rendel!
Szép napot. Debrecenben keresek olyan hölgyet aki masztizna előttem.
Tudtok ajánlani olyan lányt, aki szereti a lábimádatot és ügyes is benne?
Nagy divat lett most ez a "huncut lány vagyok a városotokban" szöveg. Tudja valaki, hogy ez mit jelent, mire kell felkészülni?
Most Kecsón van. Kecskemét magyarul. Állandóan ingázik, pedig a saját kategóriáját rommá veri. Az apróhirdetésben szokott inkább pengetni. És nem kell összetéveszteni a Debreceni Lili43-al. A saját érdekedben!!
Már nem tudnak mit írni és egymás f*szságait másolják. Nem jelent semmit. Aki ezt kitalálta, azt hitte, hogy ez jól hangzik.
A Kossuth Egyetem mögött van az Élettudományi központ, ahol van egy Kávézó-büfé-ott csütörtök és péntek délután szokott bulizgatni két igen komoly Ázsiai bringa. Egy hangot nem beszélnek Magyarul, de annál inkább "franciául". 😁Könnyen hajlanak bármire. Megbízható emberem varrta le az egyiket. ...vagy ott a II.b. kollégium, ami fullon van Koreai csajokkal. Ott is könnyű gólt lőni. Telószámmal direktbe egy csaj sem fut kint a placcon itt. Pesten van vagy 2 kamu és kancsó...
Szia. Én normál keretek között szívesen masztizom előtted.
Üdv
Lara
Sziasztok!
Erről a lányról van valakinek megbízható infója?
Pécsett és most jelenleg Kecskeméten elérhető Vivi29 érdekel?? Nagyon komolynak látszik a pályán! Van realitása?
Vajon a jelenleg Siófokon hirdető Enikő (18) valós hirdető? Nagyon megköszönnék minden infot vele kapcsolatban. :)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Andi 45-nál (Szombathely) járt már valaki? Mik voltak a tapasztalatok?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok
Szonja 33-ról van valakinek infója?
Volt egy Nadin 19, aki a képeken van! Ő most merre van?