Sziasztok
Mya rol esetleg tud vki vmit? Szombathelyen volt masszazs holgy. Nagyon eltunt ez a gyemant.
Sziasztok
Mya rol esetleg tud vki vmit? Szombathelyen volt masszazs holgy. Nagyon eltunt ez a gyemant.
Tisztelt uraim nemtudom jóhelyre irok-e,de szeretném megkérdezni,hog járt-e közületek úgy hogy meglátogatott egy hölgyet és utánna a hölgy hivogatta
Sziasztok vkinek van
tapasztalata sheronnal??
Legyen eszed és tarts egy olyan telót is amit csak erre a célra ( úgy mint a csajszik is) használsz!! Mikor nincs rá szükséged kikapcsolod, akkor hívogathatja!
Sziasztok!
Hosszabb kihagyás után szeretnék ismét meglatogatni valakit.
A felsorolt hölgyek közül kit ajánlotok? Mik a tapasztalatok? Minden hölgy jelenleg Debrecenben elérhető.
Alisa 28; Vanda 26; Biankaaa 24; Csenge 23; Kitty 30; Barbi 18; Nicol 21; Christina 23
Köszönöm szépen az infókat előre is!
(Pirivátban is)
Sziasztok, sheron nevezetü hölgyröl van vélemény??
Én Biankaaa24 ajánlom nem fogsz csalódni tapasztalatból mondom
Hello!
Gina 31, körmenden járt már valaki nála? Tapasztalat?
Vicus 42ről van valakinek infójra?Elöre is köszönöm .Jőhet privátba is.
Sziasztok. Pápán mi történt?? Nagyon jól ment csörgés csörgés után... Most meg semmi.. Történt valami???? :/
Sziasztok nem tudjátok azt hogy Debrecenben hol lehet Ázsia lányt találni aki szolgáltató.
Erre Én is kiváncsi lennék
Ki tud ajánlani egy jó francia tanárt ??
Pamela 24-nél vagy Adry 25-nél volt már valaki? Privátba is jöhet info.
Kössssz
Vállal hölgy párt nyíregyházán?
Helló makktársak! Timi37-et letesztelte már valaki? Vagy az Orhideáról is jöhetne kis infó. ;-)
Sziasztok! Timi 46-rol valami infó? Meglátogatnam.
Sziasztok olyan lányt keresnék aki Uránvárosban rendel tudnátok ajánlani valakit ? /Pécs/
Betti 42 ről tudna írni valaki valamit?
Sziasztok. Nem rég költöztem Debrecenbe (Derék u.) valaki rendel itt a közelben?