Szia. Nem szokott hirdetni már, és nehezen is elérhető, de ha szerencse fia vagy akkor néha sikerülni szokott. :)
Szia. Nem szokott hirdetni már, és nehezen is elérhető, de ha szerencse fia vagy akkor néha sikerülni szokott. :)
Transzi mikor lesz Komáromban?
Üdv,
a jelenleg zalaegerszegen dolgozó Lindáról valami tapasztalat valakinek van? Köszi.
T.
Én csak elsőrendű beszámolókat hallottam róla. Nekem nem volt szerencsém hozzá, sajnos kifutottam az időből annak idején. Viszont annyit elmondhatok, hogy már a telefonban egy egész más dimenzióba kerültem. Mind a hangja, mind a hangsúlya egészen eltérő a megszokottól. Már maga a beszélgetés feldobott és azonnal kedvet csinált.
sziasztok!
Szeretnék véleményeket, tapasztalatokat, ha vannak.
Köszönöm előre is.
Sziasztok! nyíregyházán ucalányok vannak, ha igen hol?
Üdv!
a Szöszi nevű csinos szép szőke debreceni lányról tud valaki valamit? Eltünt és nagyon sajnálnám ha végleg igy maradna!
Sziasztok! Nyíregyházi Liza 25 hirdetőről van valakinek tapasztalata? Képeken gyönyörű lány.
Letti(20)-nál volt valaki, vagy sikerült egyáltalán elérnie valakinek telefonon?
Liza 25 ( VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Nagyon szép lány én is kiváncsi lennék volt e nála valaki és milyen volt!?
Tudnátok ajánlani nekem egy lelkes, kellően mély torkú lányt? Mostanában sokszor nyúltam mellé és szeretnék végre kellemes élményekkel gazdagodni...
Üdv makk társak :D
Letti 22 nél esetleg járt már valaki?
Mivel üzenetet nem lehet neki írni,igy itt érdeklődnék elöször járt-e már valaki nála?!
Szeretnék róla többet megtudni mielött felhívnám!
Érdemes-e rózsaszálakat fektetni a találkozásba!?
Üdv Szexyboy
Hello!
Tiffany-ról valaki? Olyan kamusnak tűnik...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Debrecenben a Tócos kert/Derék utca környékén tudok hirdetőket mondani nekem? Illetve ezen a kornyekwn olyan helyett ahol utcai lanyok vannak? Előre is koköszön a segítséget
Üdv!
Az apróban hirdető Lujzána illetve Klau nevű hölgyekkel van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Sziasztok ! Spriccelni tudó lányokat keresek. Aki tud ilyet, kérem, hogy írjon akár privátban.
Ez még hiányzik a bakancslistámról !
Sziasztok! Lora 19-ről van valakinek infó?:)
Sziasztok!
Cher és Kriszti közül melyik Hölgyet ajánlanátok inkább?:-)
Sziasztok lányok! Olyan lányt keresek vagy lányokat akik szeretik a vad szeretkezést.Szeretném kipróbálni hármasba.Üdv Sanyi