Szia !Én tudok csak írd már meg,hogy Győben,Szegeden,Pécsett,vagy éppen Pesten szeretnél dugni Drága Gabika69!
Szia !Én tudok csak írd már meg,hogy Győben,Szegeden,Pécsett,vagy éppen Pesten szeretnél dugni Drága Gabika69!
Sziasztok Székesfehérváron kik az ajánlott kategória ?
Budapesten Exotikus lányt tudnátok ajánlani? Sehol nem találni! Nem a hazai tipusra gondolok 😉
Köszönöm
Dorina!
10/15
Koszi képek alapján már szemeztem vele :)
Sziasztok! Rendel valaki az ibolya ltp-n? köszi!
üdv,
Szasztok!
Járt mostanában valaki Amandánál? Irjon már rám priviben! Köszi
Sziasztok. . Volt valaki Debrecenben Maya24 vagy Kiara26 nál? Privátban is jöhet. Köszi.
Urak! valakinek info Rita 22 hölgyről? Sehol nem találok semmit! Vakon meg nem szeretnék menni.....
Sziasztok! Nyíregyházán van olyan hírdető aki megbízható és vállal popó kényeztetést nyelvel? Válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok
Olyan hölgyet keresnék akivel sikerülne ki probálnom a posi sexet .
Tudna nekem valaki ilyen hölgyet mutatni !
Köszönöm
Sziasztok
Olyan leányzót keresnék aki szereti és élvezi is a popsi nyujtotta élvezeteket .
Köszönöm a segitséget
Van/Volt egy Tantra masszázsos hírdetése is! :) Engem viszont az érdekel, hogy Milla vagy Cleopátra? Ki miben jobb vagy rosszabb? Régóta nézem az adatlapjukat és nem tudok dönteni..
Milyen a Happy End???? Az is király mint a masszázs ???
Valaki volt már Natasa22-nél?
Sziasztok Moncsirol nem tudtok valamit nagyon rég nem hirdetett már esetleg abbahagyta a szolgáltatást?
Sziasztok!
Fanni 24-ről tudtok infot adni? ajanlott kategoria volt mar valaki nala?
koszi Urak
És azóta tud valaki valamit Anettrol?
Sziasztok! Valakinek van valami infója Eszter vagy Franciska masszázsról?? Köszönöm!
És tud e valaki valamilyen információt Anettról? Végleg kilépett a szorítóból? Akár priviben is....