Akivel mostanában szemezgetek az Nati 23, egy kis info jól jönne ha nem, akkor próba szerencse. ...... :)
Akivel mostanában szemezgetek az Nati 23, egy kis info jól jönne ha nem, akkor próba szerencse. ...... :)
Következő hölgyekről van valakinek véleménye? Minden hölgy debreceni, ezt nem írom le külön.
Colett (22), Annabelle (27), Irinia (20), Alisa (28), Timi (20), Leoneta (19)
Ha valaki meglátogatta őket akkor szívesen látnék egy élménybeszámolót. Mennyire felel meg a valóság a képeknek? Stb. Stb.
Sziasztok....Hajdúszoboszlón...hírdeti magát Lussyke néven az apró-részen egy helyes csajszli....ha volt már nála valaki dobjon már rám infot róla vagy írja már meg itt a tapasztalatait....thx
Nina23? Szandra23? Gina24? Alisa? Varom a friss informaciokat! Köszi
Varom én is az infokat! Köszi
Sziasztok! Alina 25 ről valakinek valami infója? Elég meggyőzőek a képei, de semmi infót nem találok róla.
Sziasztok!
Valaki tudja mi lett Fahéjjal vagy Levendulával volt pár neve mindre már nem emlékszem. Kb. 1 éve már nincs pedig ő annak idején jó volt nagyon. Legutóljára a Nympha Bárban volt Révfaluban.
Ott volt valaki? Tapasztalat?
Szia!
Érzéki, csinos, szép lány! A barátnőjével együtt voltam náluk! Amikor veled foglalkozik szuper minden! Csak a telefonjára több energiát fordít! Hozzáállás ezért nem túl hízelgő!
Üdv.
Nem tudjátok Meryll masszázso kívül vállal mást is?
Másik oldalról Mini(18)-tól van valakinek tapasztalata, ajánlott?
Nagyon kivancsi vagyok én is ....
Sziasztok. Tudtok lányt az árkád közelében? Köszi.
Szia Staffi,a Daniella hol hirdet?Mert nem találom.
Daniella hirdetése hol található?
Igazi "torkos borzot " keresek aki nem kiveri hanem , rendesen letorkozza a szerszámot !"Profi szaxafonos kerestetik! Ajáljatok valakit !Jaaa és kizárólag Nő neműt ! :)
Választ már megirtam neked :)
Marcsi 45 milfről vélemény valakinek ?
Annabelle (27) nevu lanyt meglatogatta mar valaki? Nagyon szimpatikus a hirdetese!
alina-val mi a helyzet? tudja valaki? felépültek már azok a cickók?:D
Helló. Nadi 22 Nyíregyházán ha valaki meglátogatta elmesélhetné! Húúú az a szép popó....