Halihó ! Anna 45 ről szeretnék infókat ! Jöhet priviben is ! A régebben debrecenben dolgozó Kathrin 58 nevü granny ról nem tud vki vmit ? lessz e még ? stb
Halihó ! Anna 45 ről szeretnék infókat ! Jöhet priviben is ! A régebben debrecenben dolgozó Kathrin 58 nevü granny ról nem tud vki vmit ? lessz e még ? stb
Sziasztok! Fehérváron Lili(41)-röl valakinek infó? Köszönöm!
Alexa 21-ről érdeklődnék! Vélemények?
Hello!Norikánál járt valaki?tapasztalat?
Szijaszto! Dorina 33 valakinek valami info rég láttam már a hirdetését lehet rola tudni vmit!jöhet privibe is elöre is köszi!üdv mindenkinek
Nóri 23 !!! Van ember aki volt már nála? A ro.....nyok-on is fent van. Én egyszerüen nem tudom felhívni. Infó valaki?
Sziasztok! Valakinek Natale 31 hölgyel van tapasztalata? Meg osztaná,érdekelne a hölgy!😈
Viktória 20-ról valaki tud valamilyen infót!! Jöhet privátban is!!! Kiváncsi lennék !!! Köszi előre is!!!
Szijasztok dorina 33 valakinek van valami infoja jöhet privibe is !eloŕe is köszi
Sziasztok! Esetleg tud valaki adni egy kis infót Nicol19 és Szandy22ről köszönöm előre is!
Sziasztok. Egy jo es megbizhato szolgaltatott akinek jo a masszazsa es a befejezese is, nem tudtok debrecenbe?
Sziasztok!Norikarol tud valaki valamit?
Sziasztik Anitarol kellene nekem friss beszámolo /Kaposvár/
Sziasztok!
Katika 19-ről, Lili 22-ről tud valaki infót adni? Köszi
Ha valaki volt Zara-nál, megköszönném, ha megosztana némi tapasztalatot!
Egy igazi jó lingam masszázsra vágyom. Ryra után volt 1-2 próbálkozás , de egyik sem volt az igazi. Valaki tud valami igazán ügyes hölgyet?
Sziasztok Danielláról (pécs, 24) van vmi infótok? Köszi
Nem véletlenül Daniella26? Ha rá gondoltál, ki ne hagyd. Gyönyörű teremtés. Ahogy néz már az nem mindennapi. Csodás punci, baromi jól nedvesedik. Nekem annyira bejött, hogy el sem merek menni többé hozzá, nehogy belezúgjak.
Sziasztok!
Mercedes nevű hirdetőről van valamilyen személyes tapasztalata valakinek?
Sajnos a kereső nem ad ki semmilyen beszámolót ez ügyben vagy csak én bénázok....
Szívesen venném, ha valaki infóval tudna szolgálni róla!
Előre is köszönöm.
Hali!
Petra24-ről valaki valamilyen infót? Köszönöm előre is! Azt meg pláne, ha nem törlitek! 😁