Hol van Dorina? Nagyon hiányzik...
Hol van Dorina? Nagyon hiányzik...
Helló. Szeretnék Fanny26 elmenni tetszik a szép formás hátsója! Valaki nem vette kezelésbe közelebbről? Nem utaznék feleslegesen át Debrecenbe ha élőben mégse jó a csaj! Köszönöm.
Tudtok ajánlani lábfetist kedvelő lányt?
Sziasztok ujj vagyok a témában és végig olvastam minden topicot vélemenyt de nem tudok dönteni ez lenne az első alkalmam .. tudnátok ajánlani valakit aki nem dob ki 10 perc után ? Vállaszotokat előre is köszönöm.
Nyugi, ha normális vagy nem fog kidobni senki. Engem egyszer akart kidobni egy lány, de hozzá már nyolcadszor mentem. Mikor kinyitotta az ajtót én visszazártam. Néztük egymást egy darabig, aztán egyszer csak elindult a szoba felé.
Sziasztok! Érdeklődnék hogy Evelin 22 és Zsófi 28 hirdetőkről lenne e valami infotok? Köszi előre is szép napot
Sziasztok!
Anitanal volt valaki mostanaban? Regota hirdet a fotok sem valtoznak . Kivancsi vagyok!
meglatogatnam ha van ertekme! Koszi a valaszokst!
Sziasztok!
Van tapasztalatotok a hölgyekről: Vanessza(20) , Linet (24), és Vivi (31) ?
Ha segítenétek a megosztásukkal azt megköszöném.
Anitarol szeretnek velemenyt akinek van,m. Koszonom a valaszokat!
Ducky Kaposvári hirdeto, vagy Linett szinten a kaposvari hirdetobe, info roluk tapasztalat! :-) koszonom
Szijasztok dorina 33 van valakinek infoja rég láttam a hirdetését lesz még vahy abba hagyta!!??privibe is jöhett a válasz!eloŕe is köszi csumi
Vivien Kaposvari hirdetorol kerhetetek infot ha van valakinek?! Koszi
Sziasztok!
Alexa, Vivi, Vanessza hirdetők közül van tapasztalatotok valamelyikükről?
Sziasztok!
Szeretném felkereseni egy győri lányt egy kis natúr franciával egybekötött masszázsra.
Kit tudnátok ajánlani?
Köszi
Sziasztok.
A Tina36 - Sara36 páros valamelyik tagjáról van esetleg infója, tapasztalata valakinek? Sajnos semmit sem találtam a keresőben.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Régen,legalább 6 éve nem jártam ezen a fórumon! A régi nevemre sem emlékszem,nemhogy a jelszóra!
Mostanában beleolvastam azért a dolgokba! Amint látom kevés a komoly szolgáltató! Akik vannak,pedig a vándorló lányok,
persze erre nagy szükség van,mert frissiteni kell a kínálatot! Hosszabb ideje már az egypasis csajokkal foglalkoztam,akik mellesleg
nem áltak meg egypsinál és elég költségesek voltak. Igen mert hogy ők nem profik. De aztán kiderül,hogy félprofik minimum.
Valahol elegem lett a lehuzos önmagukat tulértékelő csajokbol. Szeretnék itt ujra akciozgatni,ehez kérnék tölletek seggitséget.
Bármilyen formában szivesen veszem. És ha tapasztalattal tudok szolgálni azt korrektül teszem.
Én ugy gondolm megéltem nagy időket régen,nagy nőkkel / Dóri, Mirjam/. És szeretném,ha gazdagodnék egy pár élménnyel. Információitokat előre is köszönöm.
Üdv!
És kérdeznék rögtön!
Lara 26?
Orsika 21,aki csak decemberig lesz!!!
Ha tudtok érdemi tájékoztatást adni,irol beszámolót! Persze,ha lesz miről!
Köszi elöre is!
Sziasztok! Tócibol tudtok valakit ajánlani?
Franciára
Volt két hozzászolásom. Erdeklödnék miért nem jelent meg?
Hogy megszaporodtak Győrben a dominák. :) Valaki volt már valamelyik hölgynél,aki aktuálisan hírdet? Hálás lennék egy rövid beszámolóért. Köszi szépen