Sziasztok. Fanny 42-ről van valakinek infója?
Sziasztok. Fanny 42-ről van valakinek infója?
Sziasztok!
Virág 20-ról tudtok valamit? Tudom volt itt már régebben,de eddig nem találtam semmit róla és nem emlékszem milyen néven.
Sziasztok! Tudnátok véleményt mondani Alina 18 ról? Köszi előre is. Szép napot
Szasztok.
Az Anett - Sehi párossal van valakinek tapasztalata?
Előre is köszi.
Sziasztok! Kiara 32ről vélemény? Köszi a válaszokat
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan megbízható és normális szolgáltatót aki vállal popót is?
Új vagyok a városban nem ismerem a felhozatalt. Még! ;)
Köszönöm!
Sziasztok!
Virágról valami tapasztalat?
Sziasztok
Bársonyról tud valaki valamit? Telefon kikapcsolva, hirdetés eltűnt. Csak szabadságra ment, vagy végleg befejezte?
Anikó(29) valaki infó? Tapasztalat?
Anikó (29) vélemény??! Mik a tapasztalatok?
Hali.
Tudnátok mondani popót is vállaló lányokat?
Köszi.
Ha Liliana23-ról van valakinek infója, akkor az ne tartsa magába. Az utóbbi időben elég sokszor vetettem be magam az ismeretlenbe és elég sokszor rossz vége lett. Most egy darabig nem kisérleteznék.
Nem tudjátok mi van Moncsival ? Tegnap még fenn volt a hírdetése ma már nincs :S
Sziasztok!
Nettiről van valakinek valami tapasztalata?
Sziasztok makktársak!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy hol kapok két nőtől egyszerre kényeztetést csalódás nélkül?
A segítséget privátban kérem.
Addig is nagy élvezeteket kívánok mindenkinek mára :)
Sziasztok!
Jessykánál, Mayánál, Lizánál, Lilli 23-nál, Nettinél volt valaki? Vélemény?
Üdv Kollégák !!!
Holnap Debrecenben vagyok szeretném meglátogatni valamelyik masszázs szolgáltatót, van valakinek tapasztalata kik a megbizható "motorosok" természetesen ne a gyógymasszázs terén várok kiemelkedő teljesítményt !!
Előre is köszönöm, ha valaki szán rá egy ki időt, hogy segítsen.
Most aztán vannak új hölgyek.
Valakinek infója közülük?
Sziasztok......Gréti 25 masszőz csajsziról van valakinek infoja tapasztalata .......felhívtam nagyon szimpatikus volt a hangja.....de mielött meglátogatnám ...jó lenne egy két info téma...thx előre is ...jöhet privátba is mindegy....
Sziasztok...Laura21-ről vagy Izabella 21(fehér nadrágos)tud vki vmi infóval szolgálni mert nem igazán találok a fórumban.Attettról 20ról sokat lehet hallanni...mivel csak hátulról vannak képei gondolom "mellesleg"nem igazán van ekengedve.