Kedves aranyos lány a pocija egy kicsit húzós
Kedves aranyos lány a pocija egy kicsit húzós
Helló. Érdeklődnék én a Nyíregyházán található Sziszi 42-néven hírdető hölgyről. Nincs valamkinek tapasztalata vele kapcsolatban? Jöhet privátban vagy ide. Köszönöm előre is.
Igen tina 33 johirdeto korrekt voltamnala nesiettet sot marastalt aranyos teste kisse latszikazido
Lenuskarol kitud valami infot
Stella50, Gabi32 és Kitty36 érdekelne. Valakinek van tapasztalata a jelzett lányokról?
Kimberly 25 rol valakinek info? Gyonyoru a kepei alapjan! Thx
Szfvaron keresek helyet!
Üdv maktársak. Laura 25-ről valakinek valami infója van? Milyen a szolgáltatás és átverős csaj-e?
Sziasztok!
Cintia20-ról van valakinek valami tapasztalata?
Köszönöm:)
Sziasztok! Szandra 51-röl Nyíregyháza kérnék véleményeket akár beszámolot is. Köszönöm
Kitty 27-ről tudtok valamit? Két év után űjra feltűnt pár napra, majd újra eltűnt.
Kinga 29-ről van infója, tapasztalata valakinek? Nekem két éve bejött, egyszeri alkalom volt, korrekt szolgáltatás.
Sziasztok!
Valaki volt mostanában Szilvi32 hirdetőnél?
Hogy lehet elérni?
Milyen szolgáltató?
Képek alapján nagyon jónak tűnik.
Szevasztok!
Lola(23), Anna(22), Heni(29) hölgyekről van vmi infótok?
Az egyik ismerős,de sztem névváltoztató. Ami... :)
Sziasztok! Sziasztok drágáim! 😘
Szeretem az új dolgokat ki próbálni,
Szeretem kényeztetni a kedves úriembereket
Nem vagyok egy szótlan kis vadcsaj!... Kedves látogató 😁 Felkeltettem érdeklődésed hívj bátran 💖 kizárólag telefon hívás van tudunk egyeztetni ☺️
Ezekről a lányokról kérnék tapasztalatokat, ha van valakinek:
Laura(23) - Lola (30) - Debrecen
Lola(25) - https://www.videkilany.hu/59545-lola
Soffy(29) - Soffy (34) - Nyíregyháza
Előre is köszi!
Sziasztok. Pamela 40- hirdetőről tud valaki valamit? Már egy ideje nem láttam
Esetleg valaki a telefonszámát elküldené privátba?
köszönöm ;)
Enged el őket :) nekem csak Lolahoz volt szerencsém vagyis nem 2x játszotta el velem hogy mikor oda értem nem vette fel a telefont elsőre lehet bárkinek véletlen de 2x már pápá
Sziasztok! Kitty 36-ról, Gabi 32-ről van valakinek személyes, valós tapasztalata? Előre is köszönöm!
Anna 21 ről van valakinek személyes tapasztalat ?
Nyíregyháza Szöszi 42 úgy látom már nem tart rendelést..... vége?