Sziasztok!
Volt valaki mostanában Szilvi32 szolgáltatónál?
Sziasztok!
Volt valaki mostanában Szilvi32 szolgáltatónál?
SZIASZTOK!
ÚJ VAGYOK MÉG A CITYBEN.
ZiTA, TiNUS, BELLA SZOLGÁLTATÓkRÓL VAN vmi infótok?
Nagyon köszi, üdv minden vadásztársnak.
Irén 29 ahogy írja c vágányos, ami élőben sokkal inkább látszik mint a képen. Ettől függetlenül nem a lehúzós átverős.
Az élmény olyan semmilyen. Mindenhogy dughatod, de az ahogy a nagy fekete szemeivel üresen bámul, az nagyon kiábrándító. A higiénia se 100%
Hali. Kórház közelében tudtok valakit ajánlani???
Kedves Emanuel82 nagyon sajnálom,ha Te így tapasztaltad,de tiszteletben tartom a véleményed és megpróbálom ezt építő jellegű kritikaként kezelni és a jövőben jobban odafigyelni az Általad sérelmezett dolgokra!
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Volt egy hirdető Fanni 21 néven magas szőke hölgy hatalmas gyári cicikkel és brutális testel. Egy időben rendszeresen jártam hozzá és amikor a hirdetése nem volt elérhető telefonon akkor is lehetett vele egyeztetni. Viszont az a szám amit korábban hívtam már nem elérhető. Esetleg valaki tud valamit erről a hölgyről? Életem legjobb szexuális kalandja volt és újra át élnem.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Sziasztok! Segítsetek! Kit ajánlanátok mélytorkozásra?
Sziasztok Csilla 35 (jelenleg Pécs) masszőzzel van valakinek tapasztalata? Előre is köszi
Sziasztok Csilla 35 masszőzzel van valakinek tapasztalata? Előre is köszi
Helló mindenkinek
Kiara 21 valaki info?
Pécsett, az apróban lévő Fanny-nál volt már valaki?
Rebekaa22 ről nektek mi a véleményetek? Szerintem ezek a mostani képei szépen tükrözik a valóságot! Elég kevés a csinos fiatal lány mostanában sajnos!
Sziasztok!
Zoé (20)-val kapcsolatban van valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszi!
Én nem vagyok biztos ebben azért..... :)
Flegma lehuzos jobb elkerülni
Sziasztok! Van olyan hölgy holnap estére aki házhoz jön és vállal párt? (fiu-lány pár) ?
Sziasztok!
Valaki tdu nekem Szilvi32 hirdetőről beszámolót írni?
Kerhetnek indít a Nyiregyhazan hirdeto Eniko 23 és az Alisa 23 hirdetorol? Megbizhatoak?
Sziasztok! Nyíregyháza Szöszi 42-röl tudtok valamit? Két hete nem hírdet....
Üdv mindenkinek. Erről a hölgyről van valakinek valami infókat? VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely