Sziasztok! Valaki jart mar a szombathely mellett hirdeto Esztinel aki parjaval is hirdet Eszti es Norbi neven? Akar privibe is johet az info ha van vkinek! Koszonom szepen!
Sziasztok! Valaki jart mar a szombathely mellett hirdeto Esztinel aki parjaval is hirdet Eszti es Norbi neven? Akar privibe is johet az info ha van vkinek! Koszonom szepen!
Maximálisan ajánlott kategória a hölgy,legutóbb a firestationnal szemben praktizált.Kedves,készséges,odaadó.Legutóbb popsi kényeztetésre voltam nála,mennyei volt.
Hali! Buék! Melani 29-rők vakakinek,valami megosztható infója nincsen véletlenül? Köszi.
Nem tudjátok véletlenül Hévízről Szöszi hova tünt?
Sziasztok,
van aki estleg gondolkodott rajta hogy osszeall valkivel egy edes harmashoz valamelyik holgyel aki vallal tobb ferfit is egyszerre?
Sziasztok Lara 24 röl infó? olyan kis bevállalósnak néz ki.
Elöre is köszönöm
Sziasztok!
Apróhirdetésben, Mónikát kinek sikerült eddig elérnie?
Mik a tapasztalatok? (Hiába hívom sosem veszi fel)
Köszi!
Üdvözletem,
Remélem tudtok segíteni. Olyan hölgyet keresnék, aki az alap szolgáltatása mellett előjáték gyanánt vállal striptease-t is. Láttam én több hirdetőnél is extraként, de őszintén szólva ez vagy csak azért szerepel ott, hogy hosszabb legyen a lista vagy személyesen nagyon kiabrandíto a mutatvány. Tudom, hogy nem táncos lányok vannak itt első sorban, de ha esetleg valakinek volt jó tapasztalata és tudna valakit ajánlani azt szívesen fogadom.
Night Club ott tuti lesz.. Striptiz😊🙏🏻,, való igaz jó sok menü azt mire oda érsz felesem igaz 😁
Helló! Maráról van tapasztalat?
Sziasztok!
Sok új lány van most, van valakinek tapasztalata?
Sziasztok! Liáról tud valaki új véleményt mondani? Régiek vannak az oldalán. A képei nagyon jók. Köszi a gyors választ!
Sziasztok.Volt mar valaki Maya19-nel?Kivancsi lennek ra.De mar unom a csalodasokat..Regota fixekhez probalok jarni.Mellesleg ostag vagyok amugy csak uj a regim.
Cilike (44)- ről van már valakinek tapasztalata? Köszönöm! 😊
Zsaklin 43 megbízható kategória vagy kerülendő ? 😁
Sziasztok . Kezdő vagyok még itt . Tudnátok esetleg nekem a stadion hímes környéken ajánlani valakit ? Kicsit kényelmes vagyok :)
Volt valaki mostanában Lilla 35-nél? Én hetek óta nem tudom elérni. Pedig úgy váltunk el,hogy megbeszéltük a kövi időpontot.
Megbízható,ami ki van írva,azt vállalja,én többször voltam már nála,sose ért csalódás.
Frankók az ajnlasok, koszi mindenkinek!
SOS franciara kit ajanlanatok? Ami ar-ertekben is jo.
Ilyen teren 5-6 éve Dia volt verhetetlen, *** moderálva *** rozsaert NFVSZ egy szep arcu 40estöl, hát nagyon hianyzik.
Selena 23 rol tud valaki irni valamit hogy milyen. Köszi