Helló makktársak. A Tina23-ról az igazi nagy Brazilos seggű csajnál nem volt még senki? Nem hiszem el,hogy nem kíváncsi rá senki,milyen vele hátulról. :-) Szívesen olvasnék hozzászólásokat. :-)
Helló makktársak. A Tina23-ról az igazi nagy Brazilos seggű csajnál nem volt még senki? Nem hiszem el,hogy nem kíváncsi rá senki,milyen vele hátulról. :-) Szívesen olvasnék hozzászólásokat. :-)
Sziasztok! Volt kb.2 hónappal ezelőtt itt egy hirdető Ginger24. Valaki tudna valamit mondani,írni róla?
Persze,hogy állom! Még el is viszlek! :-)
Ooo akkor lehet kihagyjuk most
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Gabriellával?
Jó választás!
Nikinel volt valaki Nyíregyházán?
Szia. Na ez jó kérdés. Én is érdeklődtem már utána,de nem jártam sikerrel. Ha véletlenül megtudsz valamit,írd meg légyszíves.
Sziasztok!
Emily21-ről tud valaki mondani véleményt?!
Előre is köszi!
Sziasztok!
Szandra (34)-ről vélemény? Van róla valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Szandra (34)-ről vélemény? Van róla valakinek tapasztalata?
Sziasztok
Olyan holgyet tudnatok e nekem ajanlani akinek nagy csikloja v-am ?
Üdvözletem!
Nyíregyházán keresek társakat többes szexre, a terv valami hasonló lenne:
Ketten vagy többen meglátogatnánk egy szimpatikus hirdetőt aki vevő lenne a dologra és kizárólag HETERO alapon jól éreznénk magunkat :)
Sziasztok!
Honey (42)-vel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?
Sziasztok. Tudnátok nekem ajánlani olyan lányt aki valóban kedves barátnőfiling, közöszuhany kedvesség stb. Az sem hátrány ha szereti a kölcsönös dolgokat. Ja és lehetőleg fehér bőrü😊. Köszönöm
Bocs azt nem írtam, hogy Debrecenben.
Üdv!
Jessy 24-el (....1827) mi van nem lehet elérni hetek óta...?
Sziasztok Veronika 50 valaki volt már nála?
Sziasztok!
Most a hétvégére jöttem nyíregyr, főleg a rally miatt, de ha már itt vagyok, akkor meg is ismerkednék a nyiregyi felhozatallal. Visszaolvastam egészen augusztusig a bejegyzéseket, pacsi érte, de lenne egy olyan kérdésem, hogy a szallasomhoz közel kik "rendelnek".
Környező utcak: Ószőlő, Stadion, Kodály, Krúdy, Garibaldi stb.
Előre is köszönöm, ha tudtok nevekkel szolgálni!
Üdv! Íratlan szabály utca nevet nem írunk :) De a belvárosba van ,,Rami 22, Zsófi 36,, lesd a hirdetést ha fent vannak hajrá.( Korzó környéke)