Udv! Beccarol vki velemeny? Koszi
Udv! Beccarol vki velemeny? Koszi
Izáról (23) infó?
Üdv! Amanda blondinál járt valaki?
Sziasztok Tapasztaltak!
Újonc vagyok, egyelőre masszázst keresek (na és egy kis happy finish-t), a környéken körbenéztem és az alábbi szolgáltatók tetszettek meg:
Nyíregyháza: Kym 32, Andi 41, Tina Relax Masszázs 22, Érzéki Masszázs. Debrecenben: Nina 23.
Szétnéztem a fórumban, Kym-ről olvastam jót, Érzéki Masszázsról rosszat, a többiekről semmit. Tudtok nekem infót adni róluk?
Ami számomra fontos: egészséges, igényes, normális környezet, ha már masszázsra megyek, akkor tudjon masszírozni is.
Mi az amit vállalnak? Illetve azt szeretném még tudni, hogy az említettek közül van-e aki mindenben benne van?
Ha véletlen valakivel nagyon mellé nyúlnék jelezzétek. Nem szeretnék véletlen sem romához menni.
Köszi a tippeket!
Kellemes perceket!
Üdv ✋️
Vera 22 hirdető lányról vmi infó?
Jázmin19-ről valakinek vélemény? Volt nála valaki?
Helló Mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék...Gréti 25 -tel kapcsolatban, mivel mostanában folyamatosan lukra futok...jöhet p-be is, előre is köszönöm!
Sziasztok..
Ruby40 -nél volt már valaki???
Tud adni bővebb információt akár privátban is.
Köszi.
Üdv.
Vera (22) hirdetőről vmi infó?
Sziasztok! Anál kedvelő csajt tudtok ajánlani? Köszi!
Anita bellinit el lehet valamikor is érni?
Üdv ✋️
Valakit tudtok ajanlani szhelyen?
Szijasztok kállósemjenben hirdeto holgyekrol szeretnek infot akinek van azt privibe megirhatna elore is koszonom!
Sziasztok!Emese 38 valakki kipróbálta már? aképen nagyon vékony valakinek tapasztalat?
Szamiról valakinek infó?
Mit lehet tudni Maya (28)-rol aki jelenleg pecsen hirdet?
Sziasztok! Beccanal jart vki? Koszi
Ez a Letti19 nem az a csajszi aki ugy 2 éve még a füredi uti zöld házban rendelt? Az a csaj nagyon helyes volt, de tavaly május óta eltünt!
Érdeklődöm makktársak. Füredi út közelébe működő nagy zöld házban működő szalon üzemel e még? Kik várnak bennünket? Kihez érdemes most oda menni?. Valamikor kedvenc szalonom volt de áttettem vadászterületem a város több részére. Rendszeresen cserélődtek a lányok és szebbnél szebbek voltak, a szolgáltatás és logisztika is elfogadható volt. Választ lehet belső üzenetbe is. Köszi.sv
Érdeklődöm makktársak.
Füredi út közelébe működő nagy zöld házban működő szalon üzemel e még? Kik várnak bennünket? Kihez érdemes most oda menni?. Valamikor kedvenc szalonom volt de áttettem vadászterületem a város több részére. Rendszeresen cserélődtek a lányok és szebbnél szebbek voltak, a szolgáltatás és logisztika is elfogadható volt. Választ lehet belső üzenetbe is. Köszi.