Felejtős de nagyon.. Nem ajánlot!
Felejtős de nagyon.. Nem ajánlot!
Sziasztok! Szili masszőrről valakinek valami tapasztalata? Boldog karácsonyt mindenkinek!🎄
Helló. Érdeklődnék valaki járt e Nyiregyházán Dóránál 27 éves.Tetszik megakarom látogatni csak kéne 1 kiss infó.Kép vajon róla készült.
Vandával találkozott már valaki ?? Van esetleg info??
Sziasztok! Viktória-ról(21), Mira-ról()27 illetve Luszy-ról(25) valakinek tapasztalata?
Szisztok.Mel..da25-nél járt már valaki? Infót esetleg tudnátok irni.A fényképek jók de aki élőben látta annak megköszönném a levelet.
Sziasztok.Hanna 28 nál járt már valaki?Hiába irtam be a keresöbe de semmi talállat.Az info jőhet privátba is.
Szia!
Én voltam nála. A kulcs a normális hozzáállás. Kezdő a lány, nagyon vigyázni kell rá.
A 20 éves Mercedest próbálta már valaki?
Hali! Ha utána olvasol a forumba szt mind 3 csajról írtak ..szt még jót is ..használd a keresőt! legjobb hehe :) válaszd ki, menj el csináld meg..és írd meg,,
Dominát tudtok ajánlani? :)
Van 3 hölgy kiszemeltem. Esetleg tudnátok segíteni, ki a legjobb választás.?? Triniti 40, Zsófi 34, Kendra 20 , Köszönöm.
Üdv Mindenkinek. Érdeklődni szeretnék, hogy Réka... masszázs nem azonos a régebbi hírdető Érzéki masszázsal?? Olvastam róla, és nem igazán jókat. Nem szeretnék rossz dóntést hozni,mikor őt választom. Nem tudom megérteni, a rossz és lehúzos szolgáltatok, miért nevet és képeket cserélnek. Attol még a szolgáltatásuk egy nagy nulla marad.Az á*ai meg az egekben járnak , hisz azért amit kér semmit nem kapsz,csak rángatást jobbra balra. Kár lenne ezért a kis csajért, pedig szép kis formás feneke van az új képen. Ha még is masszázs akkor meg minek itt hírdet.
Ez a Fanny 28-28 most éppen hol hirdet,hol tudnék utánna nézni?
Üdv!
Jessica (18)-ról van valakinek infója? Járt nála valaki?
Sziasztok!
Bársonyról tudtok valamit? Vissza fog még térni? :)
Sziasztok.
Próbáltam találni valamit Vivienn 33 és Rubi 40 -ről, de semmi. Tud valaki infót adni valamelyikőjükről?
Elöre is köszi!
Sziasztok.
Valaki csatlakozna hozzám, hogy együtt meglátogassunk egy lanyt?
Sziasztok.
Valakinek nincs kedve csatlakozni és közösen kipróbálni Barbi (23) tudását? :)
Sziasztok.
Kit tudnátok ajánlani Nyíregyházán, aki egy korrekt 30-as, 40-es kedves, érzéki hölgy?
Nem voltam még ilyen lánynál soha, de most így alakult, hogy erre is sor kerül.
Akinél nem csak arról szól az egész, hogy üríts és mehetsz, hanem azért van egy kis barátnő feeling is, és nem pedig az unott futószalag érzés.
***moderálva***
Köszi előre is.