Sziasztok! Lili47 ről esetleg van valakinek tapasztalata?
Sziasztok! Lili47 ről esetleg van valakinek tapasztalata?
Sziasztok Lili 47 nél járt már valaki?Milyen szolgáltató?Érdemes meglátogatni?
Sziasztok,
Elláról van valakinek tapasztalata?
Fent van de soha nem elérhető.
Sziasztok
Mira 30 és Roxy 31 között nem tudok dönteni. Roxy-ban pozitívum az arc, Mira nem tudom milyen lehet. Szolgáltatás minősége kb ugyan az. Valaki tudna segíteni? Nekem fontos lenne a szép arc is.
Sziasztok. Kinky rol esetleg valami info. Nagyon halas volnak. Koszonom
Ezt én is megerősítem!!!
Biztos paradicsom befőzés van. :D
Doniz dragasagrol nem tudtok valamit? Pár napra feltunt de aztán megint eltűnt :(
Abba hagyta :( Valamelyik nap is beszéltem vele.. Aztán kitudja lehet egyszer vissza tér.. volt már rá példa...
😉🙂
Sziasztok! Szekszárdon Enikő mi lett vele? Rendel még? Vagy merre jár? Előre is köszi a válaszokat,!
Volt Nyíregyházán egy Szofi nevű masszőz, ő róla lehet tudni valamit?
Sziasztok.
Debrecenben Luca44, Rita20, Valéria30 és a harisnyában lévő Zoé25-ről szeretnék infót kérni. Esetleg tud valaki megbízható lányt ajánlani??Jöhet privátban is. Köszi.
Sziasztok, tudnátok véleményt mondani Kira20 (Debrecen) nevű leányzóról?
Viszont most aki tetszik nekem Nyiregyen az a Vanessza 21, valakinek esetleg egy kis info róla?? Vissza adom más infoval, jöhet akár magánba is az info😊
Sziasztok Szimi 25 röl szeretnék infot. Volt már valaki?
Udv. Renátáról rendelkezik valaki egy kis infóval? Telefonos előadás nem győzött meg valahogy, pedig képek alapján nem tűnik rossznak:D
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Laurával (21) vagy Nikollall (34) kapcsolatban van vkinek tapasztalata? Minden info érdekelne :-)
És mennyire valósak a képei? Hozzáállás?
Sziasztok ! Nem tudja valaki , hogy hova tűnt Gabriella (Szombathely)
Hello,
pecsen hirdeto Heni 20rol van valakinek infoja?
jart nala valaki mostansag?
koszonom szepen!