Üdv!
Az alábbi lányokról szeretnék bővebb infot aki tud kérem pü ben is! Sehol nem találtam ezért kérném! A lányok DEBRECENBEN rendelnek.
Lana25, Tímea43, Pálma masszázs.
Köszönöm
Üdv!
Az alábbi lányokról szeretnék bővebb infot aki tud kérem pü ben is! Sehol nem találtam ezért kérném! A lányok DEBRECENBEN rendelnek.
Lana25, Tímea43, Pálma masszázs.
Köszönöm
Sziasztok, Eszter19-ről valaki tapasztalat? Megköszönném:)
Valaki volt mostanába a vulkánházba akár privátba is válaszolhat ?van akinek egy kis kézi levezetésnél több jutott a jóból ?
Bygboy, az öngólokat szórod (a háremedet - Dóra, Bea, Aliz - marketingeled) vagy hirdetőként a konkurrenciát kóstolgatod?
Halihó
Jázmin (21) szeretnék infot kapni.
Jöhet privátban is...előre is köszi.
Sziasztok!
Ki az abszolut ajanlott kategoria Pecsen?koszonom elore is a valaszokat...
Sziasztok!
Szilvi 33-rol van valakinek valami infoja?tudom hogy nem kaposvaron rendel,de hat ha valaki volt mar nala....
Hetvegen atutazo leszek Szombathelyen. Tudnatok egy jo masszort ajanlani?
Koszi.
Sziasztok,
atutazo leszek a hetvegen Szombathelyen.
Jo masszazst keresek, egy kis huncutkodassal a vegen. Kit ajanlanatok?
Koszi elore is.jdc9r
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni. Kerestem de nem találtam elég beszámolót az alábbi hölgyekről: Lana25, Tímea43, Pálma masszázs
Aki tudna segíteni akár privátba is kérem adhatna valami infót. Köszönöm!
Sziasztok!
Zoe(46) tapasztalatok? Érdemes meglátogatni?
Hello emberek debrecenben voltam meg 2014ben egy anna 34 nevu szolgaltatonal Anna34 Normál külső,elfogadható arc, formás cicik a bimbó befele fordulva ami zavaró. Óriási pozitívuma élvezi a szexet, de nem az a megjátszósan hanem ténylegesen, ebben ő a legjobb. Akinek fontoss, hogy a partnere is élvezze tudom ajánlani.Aki hozzá fordul ne legyen rest kérni, bevállalós többnyire alapban. Franciája fogazos, amit nem szeretek. Kiválóan lehet vele beszélgetni, tájékozott, inteligens.
Ezt irta az egyik makktars csak azota a holgy total eltunt
Nem tudtok rola valamit?
Itt egy masik is Anna(34): Egy belvárosi panzióban rendel, ahova az amatőr nőismerőseimet is szoktam vinni. Szép, formás mellei vannak, csak nekem fura, hogy befele van fordulva a bimbó. A csókja édes, csak kicsit érződik a cigi. Szereti a kényeztetést, jól nedvesedik. A fr*nciája elsőosztályú, olyat művelt a szájával velem, hogy csak azért megérte vele lenni. Semmi kezezés, totál m*lytorok, élvezettel csinálja, látszik rajta.Amikor már majdnem felrobbantam, védőfelszerelés fel, és úgy meglovagolt, hogy csak na. Hatalmas élvezés, elégedett kuncsaft, a nap további részén huncut mosoly az arcomon., Csak ajánlani tudom. Mar irtam ezeknek a hozzaszoloknak is ha valaki tud rola valami infoval szolgalni rola kerem irjon koszi
Sziasztok! Pécsen, a Szabadság utca környékén nem tudtok esetleg szolgáltatot? Köszi
Sziaztok
Bella 23-nál járt valaki mostanság?
Szamiról infó?
Kedves Hirdetők!
Szeretném megkérdezni ki elérhető ma 1 órácskára? priviben is jöhet a válasz , köszönet hölgyeim :)
Kihez érdemes menni győrben ha barátnőfeelinget szeretnék
Sziasztok szeretnék kérni egy kis segitséget
Régebben rendelt egy csaj vanilia néven itt Debrecenben
csak lejáraták a napiszaron
Nem tudjátok rendel e még más néven Debrecenben
Sziasztok! Anna 22 ről, illetve Jázmin 21-ről rövid vélemény?
Tudtok valakit ajanlani akit az isten szep szeles csipovel aldott meg es a hasa nem nagy.
Nikolrol mit tudtok? (41)