Sziasztok, Carmen-röl tud valaki valami infot? Volt már nála valaki?
Sziasztok, Carmen-röl tud valaki valami infot? Volt már nála valaki?
Miért van az, hogy kb. fél éve egyszerűen nem tudom elérni a Cleoparta Masszázst???
Nekem eddig ilyen tapasztalatom az egykori GinaDiamond-l, illetve Daniella-val volt csak. Olvastam egy-két pozitív tapasztalatot a Cleo-val kapcsolatban, de tényleg annyira jó,hogy ennyire lefoglalt????
Sziasztok! Lolánál volt valaki esetleg?
Sziasztok!
Valaki tudna írni Marichuy-ról (Kecskemét),hogy mennyire valós az adatlaphoz képest?Köszi!
Igen nagyon konkret az biztos.. 2 napja probalom en is elerni de eddig meg nem sikerult elcsipnem.
Miny vagy Ruby? Nekem mindegy hogy hívják 😀
Volt azóta valaki ennél a kis bájos leányzónál?
PÉCS
Babettról nem tudtok valamit, eltünt a hírdetése :S
Sziasztok! Az oldalon hirdető zsofi ról valami vélemény?
Én meg Frida21-et,néztem ki magamnak. Ha addig nem jön infó ma meglátogatom. De a Carmen isbejövős arcra legalábbis. Ha hamarabb mész mint én dobj már egy beszámolót. Szia.
Sziasztok, ,,Carmen,,-t néztem most ki magamnak, de elötte persze informálodnék, tud róla valaki valamit?
Attól tartok, hogy nagyrészt a szerkesztőség mozgatja át ezeket a hozzászólásokat a városi topikokból.
Aisa nál volt már valaki ?
Valaki volt már a nympha bárba győrben?vélemények?
Basszus! Hogy vártok választ, ha nem írjátok ide, hogy melyik városról kérdeztek????????????????????????????????????????????????????????????????
Sziasztok! Aliz-ról valakinek van infó? Vagy tudnátok ajánlani fiatal lányt akit érdemes meglátogatni?
Hali! Kit tudnátok ajánlani a mostani fiatal hölgyek közül? Jöhet privátban is! Köszönöm!!
Sziasztok. Szeretnék informálódni hogy a mező utcán vagy a közelében tudtok e megbízható szolgáltatót. Lehet masszázs is.
Köszönöm . Jöhet privátban is.
Melyik varosban???
Melyik varosban???