Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan megbízható és normális szolgáltatót aki vállal popót is?
Új vagyok a városban nem ismerem a felhozatalt. Még! ;)
Köszönöm!
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan megbízható és normális szolgáltatót aki vállal popót is?
Új vagyok a városban nem ismerem a felhozatalt. Még! ;)
Köszönöm!
Sziasztok! Kiara 32ről vélemény? Köszi a válaszokat
Szasztok.
Az Anett - Sehi párossal van valakinek tapasztalata?
Előre is köszi.
Sziasztok! Tudnátok véleményt mondani Alina 18 ról? Köszi előre is. Szép napot
Sziasztok!
Virág 20-ról tudtok valamit? Tudom volt itt már régebben,de eddig nem találtam semmit róla és nem emlékszem milyen néven.
Sziasztok. Fanny 42-ről van valakinek infója?
Heeey mindenki 2 csaj ról kérdeznék??..
Dyna miért ad fel hirdetést ha nincs kint h mikor érhető el és soha nem vette még fel a telefont és ha már itt tartunk valami kis beszámolót kérnék róla!
A másik csaj apró hirdetés közt sofy!...
Ki mit tud róla?
Szasztok.
Bella 19 -el van valakinek tapasztalata?
Előre is köszi.
Sziasztok!
Dorinánál járt valaki?
Privibe is jöhet.
Köszönöm!
Helló. Nikol 23 Nyíregyházán valakinek valami infó a csajról? Vagy szeretnék kérni nagy cicis nagy popsis csajokról ajánlást.De csak Nyíregyházán elérhetőket és nem aranyásókat. :-D
Sziasztok! Alízról valaki tudna nekem infót írni? Vagy kit ajánlanátok fiatal lányt? Akáp privátba is megköszönöm a választ!
Helló!
Most költöztem a Nagyerdő környékére, és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy úgy halottam itt a Klinika - Nagyerdő környékén vannak "utcai harcosok". Tudjátok hogy tényleg vannak itt a környéken ? Ha igen akkor pontosan hol és mikor? Remélem tudtok segíteni, óriási segítség lenne. Kösz mindenkinek.
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Ismertek olyan lányt, aki bevállal extrémeb, sőt bizarab dolgokat is? Kor és külső nem számít. Nagyon extrém dolgokra gondoljatok. Előre is köszönöm a segítséget. Sziasztok
Üdv!
Lettiről (21) és Zoéról (35) van valakinek infója?
sziasztok
A nyírteleki Szilviről tudtok vmit? Befejezte a munkat vagy elköltözött?
köszönöm
Hello!
Nina 34 és Cicis Niila-ról van valakinek infója? Előre is köszi.
Letti nevű szolgáltatorol tudna valaki beszámolni!volt nála valaki?kérem irja le tapasztalatát köszönöm
A jerevánon ki "rendel" most?
Üdv.Letti hirdetöröl valakinek lenne véleménye?kérem ossza meg velem köszönöm
Sziasztok,
masszírozós Anett 40-nél volt valaki mostanában?
Jó választás?
Szép estét nektek!