Kedves Uraim! Linett és Dorina néven hirdettem, hirdetek! A diszkrét vendégek nem a fórumon dicsekednek kivel milyen jó volt, nem irják le részletes, primitív módon az élményeiket! Látogatónak bárki regisztrálhat (nő, férfi, aki soha nem volt lánynál, unatkozó ember). Akinek szimpatikus vagyok: bizalom alakul ki, oda- vissza diszkréció...
nem fog isteniteni a fórumon. Aki csalódik, vagy rossz élmény éri: nem itt fog panaszkodni (férfi büszkeség) . Tehát marad a bárki regisztrálhat kategória, ezzel mindent elmondtam! Ha elkezdenek valakiről rosszat irni, hirtelen mindenkinek rossz élménye volt. Előtte miért nem irta le , mikor történt?! A lányok mindig ilyenek-olyanak,de maximálisak az elvárások- bármilyen beteges dologba érezzék jól magukat, azonnal érjenek rá, mint a piacon lehessen alkudozni, sok mosoly pláne ha tusolni nem akarok ilyen helyen, de pisilni elmegyek -kéz és ...... mosás nélkül.....stb. El kellene gondolkodni amit adok azt kapok! Tisztelet a kivételnek! További szép estét!