Ne haragudj, de miért lenne bosszú, meg vádaskodás ha nem éreztem jól magam és negatívan írtam rólad. Látjátok ezért nem is nagyon szoktam írogatni, mert ha pozitívan írsz te vagy a király, ha meg negatívat ír valaki mindjárt hazudik, mindjárt konkurencia stb. Érdekes erre egyből harapnak a hölgyek.. Nem mondtam meg senkinek mit csináljon, ez egy privát vélemény amit leírtam, mindenki nagyfiú, eltudja dönteni el akar-e hozzád menni avagy sem. Egy viszonyítási alap ennyi. A kritikát meg tartom ezután is ha valaki túl vállalja magát az alap szolgáltatás terén csökkentse azt, ha valamit belevesz azokat teljesítse. Nem kértem amúgy semmi extrát, szóval hülyeség amit írtál, annyi eszem azért nekem is van hogy nem fogok gumi nélküli szexet kérni, nekem legalábbis. ;) Visszatérve az alap dolgokhoz, ha azt már a vendégnek kell kérnie, hogy teljesítsd, saját magadtól nem teszed megette a fene az egész légyottot.. Reszemről ennyit fűztem még hozzá ehhez a dologhoz és nem is kívánok itt további vitába bocsájtkozni. Egyébként ha kicsit visszaolvasod nem rég írtam elég hosszan sok lányról véleményt, többnyire jókat, de van szintén negatív is, bármilyen furcsa van aki bejön van aki nem, van aki jó szolgáltató, és van aki nem, persze az én véleményem szerint és persze a negatív kritika is lehet építő, tehát felfoghatod úgyis, hogy átgondolod esetleg min tudnál javítani és ezáltal a szolgáltatásod is jobb lesz! ;) Szép napot Mindenkinek!