Inkább arról írnék,hogy mik azok a hiányosságok,visszatetsző dolgok,amik LAU-nál nem fordultak elő,ami miatt már az ajtónál vissza kellett volna fordulnom,vagy távoznom kellett volna: A fotókon szereplő,kedves,csinos,vonzó,szép hölggyel találkozol,nem egy lepukkant bábuval,aki más tollaival ékeskedik "agyonfotosoppolt" retus portfóliójával. Fogazata ép,nem hiányos és nem árad belőle a kellemetlen cigi- és/vagy piaszag - személyes higiénia kimagasló,átlagon felüli,márkás,drága parfümöt használ. Nem hazudja el a korát,pedig egy 10-est simán letagadhatna. Lakása patyolattiszta,esztétikus,igényes,nem egy ratyi bordélyház benyomását kelti,ahol vágni lehet a füstöt és a kuncsaftokra váró fél tucat,köztük etnikumhoz tartozó kolléganője hangosan ríheg-röhög,sztorizgat,szívják a cigit,mint a törökök és piálnak. Nem érezni erős és kellemetlen kutyaszagot. Nem csak félig végzi el a dolgát,hogy "neked is annyi időd lett volna elmenni,mint nekem,meg különben is lejárt az időd,vagy igyekezz már,mert le fog járni és mindjárt jön a következő vendég"...etc. Belefutottam sajnos néhány kellemetlen szituációba,pedig tájékozódtam az itteni vélemények,kommentek alapján is,3-4 lányt szoktam felhívni,aki tetszett,de már a telefonos beszélgetés során "fele elvérzett" a b*nkó,nagyarcú flegmaságával,akire biztosan nem nyitnám rá az ajtót,van akit az előre egyeztetett időpontban nem lehett elérni. Ezen tapasztalatok birtokában már elment a kedvem az egésztől,de csoda történt,mert meglátogattam LAU-t,igen,Ő maga a csoda,igy került nálam a Top-ra. Ennyi. Szóval kedves fórumozók,tessék nyugodtan "unlájkolni",legyetek akár erősen felülpozicionált,versenytárs lányok,akár kételkedő kuncsaftok. :) Olyan ez mint a politika,kinek a jobb,kinek a bal oldal,vagy kinek a pap,kinek a papné. Fanyalgás helyett pedig egymás véleményét kellene tiszteletben tartani.