ezt jó tudni :D viszont én akkor meglátogatnálak privátba leirod hogy miket válalsz kérlek szépen :D
ezt jó tudni :D viszont én akkor meglátogatnálak privátba leirod hogy miket válalsz kérlek szépen :D
gondolom mivel 2 fanni van arra gondolsz aki arcal hirdeti magát :D én is gondoltam hogy megátogatom de kiváncsi vagyok mit és mennyiért leirod ide vagy privátba ?
Barbi 19-nel volt valaki?
Sziasztok van itt olyan csaj aki nem hirdet és beválallos 25 éves srác keres hölgyet rendszeres talira többi privátban köszönöm
PredatorTiger · Újonc · Egyetértek, korrekt beszámoló.
Hali! engem is érdekelne :)
Sziasztok! Zyta masszázs (33) hölgyről tud valaki infót adni? Privátba is jöhet.
ragadozó2 · Kvázi-tag · Annabelle 30! Új csaj...NŐ.Nagyon szép képeket tett ki.Igen tetszetős, szexi, vagyis nagyon rendben van,de mint azt tudjuk puding próbája az evés....Szóval ha van aki megkóstólta esetleg viszont is..Az ossza meg velünk élményét.Köszi.....
ragadozó2 · Kvázi-tag · Mindenben egyetértek veled.Viszont nem leminősítés képpen,de sajnos vannak olyan opciók amiket már nem vállal meg azért az is nagyon átérződik,hogy hamar túl akar lenni az egészen.Nekem ez volt az érzésem utólsó találkozásunk alkalmával.A lány maga úgy küllemében lenyűgöző jelenség.Nekem az arca is nagyon tetszik.Kis mosollyal (még ha hamis is)kedvességgel esetleg csipetnyivel több odafigyeléssel jó kedvel.A legjobbak közöttt lehetne.Persze lehet én akarok túl sokat.Talán egyszer rá érez ezek fontosságára is.
Niki (20) újra rendel. Korábban a Mécs L. utcában volt, most nádorvárosban van. Korábban eléggé le lett húzva itt a fórumon, mondjuk azt velem is eljátszotta, hogy 1 óra volt megbeszélve és helyszínen már csak fél órája van, de most újra elmentem hozzá és nagyon jól éreztem magam. Az az igazság, hogy piszok jó teste van és nekem talán ez a legfontosabb. Karcsú derék, formás kerek popsi, kőkemény cicik! Szerintem neki van a legjobb teste. (persze izlés dolga) És velem nem volt se flegma, se bunkó. Szóval nekem nagyon bejön, biztos, hogy megyek még hozzá!
milyen eltérő alkat? nézd már meg noémit a képeken vékony én a vékony lányokat szeretem, noémi pedig dagadt a valóságban és sebhelyes hasú ennyi. Lehet neked minegy mindegy luk luk de nekem nem. Negyven kilométerről inkább hazamentem mert nem volt szabad vékony lány hajnali egykor. erről ennyit én lezártam erre ne is válaszolj.
Helló! Nem rég kerültem Győrbe munka miatt. Idősebb (50 körüli) nőt szeretnék egy kis franciára. Vannak valakinek ilyennel kapcsolatos tapasztalatai a hirdetőkről? Esetleg tudnátok valakit ajánlani?
alexa black 22 előszőr és utoljára voltam nálad ---nagyon más képeken-- valaki irta hogy nem is ment fel hozzá nekem is ezt kellett volna tennem
tegnap délkörül shanell 21 jött velem szembe az árkádnál de amit láttam / olyan vastag volt mint ..../ ő is felejtős de nagyivben nekem
jenny 24 beszéltem telefonon csak tök jo hangja volt de olyan mennyiségü virágszálakrol beszélt hogy nem hittem el . ennyi virágszálat nem veszek egy talalkozásra.
-----
Bella 30 fantasztikus!
PredatorTiger · Újonc · Helló !
Engem sem zavar ám, hogy mit írsz le.. :) Én is jártam már úgy (és szerintem sokmindenki), hogy a képeken lévő lány a valóságban már csak árnyéka volt a hidetésben szereplő önmagának. Furcsa számomra még az is, hogy Te két eléggé eltérő testalkatú és évjáratú hölgyekre "repültél rá", olyan mindegy csak luk legyen alapon? Na mindegy is...
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.
hello
Két negatív tapasztalat ért sajna,az egyik relax house a masik Schanel,gáz volt mind kettő.
Sztem kerülendő.
Kitty 29-nél járt-e már valaki?
Predatortiger, igazából nem zavar mit hiszel el és mit nem. Frissen regisztráltam mert ugye nemrég mentem szét a csajommal és mikor van nőm nem k*rvázok. Hogy fényezem Jessica 98 at? Nem hinném, mert csak az igazat írtam le. Tényleg nagy élmény volt és aki azt állítja hogy lopott képekkel hirdet az még nem volt nála és nem is látta. Szóval igen Ő az Ő van a képeken. Nincs meghízva. nincsenek kiretusálva az úszógumik, mint a lentebb említett Noéminél. Pontosan olyan pompás a teste mint a képeken, csak a haja szőkés barna most és nem fekete. Csupán ennyi. aki nem hiszi járjon utána...
PredatorTiger · Újonc · Sziasztok !
Egész hitelesnek tűnik nekem ez a beszámoló. Két dolog bizonytalanít csak el...1: frissen regisztrált az emberünk, 2: Jessica 98 fényezése, amikor valamelyik nap még lehúzták, hogy lopott képekkel hirdető a hölgy (lány)....
Helena összességében átlagos. Nagy műmell, nem túl esztétikus, de aki szereti a nagy méretet, annak jó választás.
Hozzáállás: átlagosan unott, jobb, mint pl. Anita23 vagy Alma30.
Fej: elég feltűnő, kicsit földönkívüli lényekre emlékeztető formájú.