Akkora kamu-szaga van annak amit irtál hogy az hihetetlen. Azt irod jártál Döniznél, de úgy tudod Marcalban rendel amit úgy mondtak neked. Tehát nem jártál nála. :)
Nem tudom mi értelme van pont Dönizt lejáratni. Nyugodtan kijelenthetem, hogy a Győriek közül (nagyrészt itt van Győrben igy mondhatom győrinek) a korosztályából a legjobbak között van. Külső ill. hozzáállás alapján. Fura hpgy pont őt találtad meg.
Megértem ha pl. nem jött be v. többet vártál mert nem vagyunk egyformák, de ekkora szélsőségek nem lehetnek a vélemények között. Főleg hogy miután leszólod rögtön azzal ellentétesen elkezded fényezni Fahéjt...
Lehet nagyon be akartál nála vágódni de ezzel még neki is kellemetlenséget okozol mert itt magyarázkodhat mintha ő irta volna ezt vagy ő kérte volna hogy ird fel.
Nem akarom leszólni Fahéjt mert nem ismerem, nem jártam nála de attól hogy valakinek jó alakja van nem kell mindenáron vegánnak lenni :) Nyilván ő igy érzi jól magát ez az ő dolga. Egy jó alakú nőről meg nem mondod ránézésre hogy ő tuti vegán mert jó az alakja.
Döniz meg Fahéj eleve eltérőek alkatra (Fahéjjal kapcsolatban én a képeire tudok hagyatkozni ami olyannyira retusos mintha egy festményt néznék..) ő alakjával sincs gond, formás fiatal ''melles'' lány Döniz.
Engem az sem lepne meg egyébként ha kiderülne nem voltál egyik lánynál sem...inkább jól bekavartál mindkét lánynak ezzel.