ki tudja Korina mikor lesz ismét elérhető győrben?többen mondtátok hogy január közepén.....már az van.
ki tudja Korina mikor lesz ismét elérhető győrben?többen mondtátok hogy január közepén.....már az van.
Esetleg Grétiről, vagy Dyusrol tapasztalat? segitseztek, nemtudok dönteni .
hellotok kihez erdemes menni gyorbe koszi
Szevasztok. Valaki aki már járt nála, Black Devil-röl info?
muxlix22 · Újonc · Nina a nagyon jo nálam is 10 voltt . 3 jártam nála de nehezen érhető el sajna
Nina nálam 10 es volt :D finom test és extra élvezet orálnál ajánlom :P
Kitti akedvencem egy igazi kedves aranyos kincs és remélem vigyáz rá mindenki , mer nagyon ekdves és nagyon odafigyel
Olyan lányt keresel, aki elvarázsol? Akkor menj Larához, nem fogsz csalódni! Dalma pedig nagyon tudja a dolgát és egyáltalán nem duci.
áááá Uraim! nagyon csalódott vagyok, megyek össze-vissza a ***moderálva***közt de egyszerűen nem találom azt aki elvarázsolna...Kár, hogy Enikő már nincs egy ideje...visszasírom. Legtöbb esetben az fordul elő velem, hogy nem azt kapom amit a képeken látok vagy ha mégis akkor a feelinggel van probléma. Voltam pl. piroskánál, nagyon kedves, elbűvölő teremtmény de külsőleg nem pontosan erre számítottam. Írjátok, hogy Dalma nagyon jó de nekem ő a képei alapján -az én izlésem szerint- egy picit "duci". Szeretnék úgy kijönni valakitől, hogy nem bánom meg a patron kilövése után :)
Marok Marcsi...
Üdv! Egyértelmű válaszra vagyok kíváncsi, Korina vagy Dalma a jobb???Nemtudom melyikhez menjek,írjatok pár infot róliuk,köszi!
Dalma(31) Valami fantasztikus alakja van,és a szemei....tudna valaki irni róla bővebben?
atrancs!Korina két szép cickóval gyarapodott,és pihen.Majd január közepétől fogod ismét itt megtalálni.
Korina most Györbe rendel?
üdv..Mercikéröl vmi info?
Mona (33)· győri szexpartner · Újonc · BUÉK!!!
Ma már elérhető vagyok 6-ig!!!!!
Néhány tapasztalat:
Kitty: nagyon dögös modellforma, de 0 feeling, az órát nézi, gyakorlatilag nem lehet megfogni, hozzáéérni. És ehhez képest ***moderálva*** .
Kendra: jó dudák (aki kedveli), szintén 0 feeling. Majdnem lenyelt hogy a kialkudott időt ki akarom használni, szerinte végezzünk mihamarabb aztán csá'.
Lettike: egy jól kinéző, h... p....a. ***moderálva*** , az előre megbeszélt 1 órát lenyomta félre önkényesen, 0 feeling, pocsék panellyukban
NEM AJÁNLOM EGYIKET SE.
DE: van 2-3 lány aki szerintem szuper, kedves, van feeling, törődik veled. De sajana őket nem adomm ki mert irigy vagyok :-). Szóval kutassatok, azért van remény Győrben is! BUÉK
Maya (46)· mosonmagyaróvári szexpartner · Újonc · Sziasztok.Boldog Új Évet mindenkinek!Január 3-tól leszek legközelebb elérhető szeretettel várok mindenkit az új évben is!
roli75 valóban ott van Nina és Kitty.De Nina feneke számomra hatalmas,pedig maga a csaj kedves és vonzó,big ass mániásoknak tőkéletes.Kittyről már írtam azt nem részletezném,drága ahhoz a gépies együttléthez.SAJÁT véleményem.Egyszóval nem nagyon van kiért és miért lekanyarodni a pályáról,de döntse el ezt mindenki maga.Győr 0-lett.B.U.É.K. mindenkinek.
Mona (33)· győri szexpartner · Újonc · Sziasztok!!!
31-én szombaton délelőtt 9-től 13-ig vagyok!
Mona
Dominika 24....vki volt már nála?