Szia! Érdeklődnék h miért volt számodra ilyen negatív élmény az általam nyújtott szolgáltatás? Sztem mindenkivel normális vagyok, és még ha esetleg unszimpatikus, vagy bunkó vendégnek is megpróbálom a legjobbat nyújtani, ami tőlem telhető... Azt meg pláne nem értem, h miért nem ott a helyszínen jelezted a problémádat, (***moderálva***..) miért így kell ezt megtárgyalni? Van neked fogalmad arról, h másnak a megélhetésével játszol, egy ilyen ledegradáló, és gusztustalan megjegyzéssel? Abba bele sem gondoltál ugye, hogy vad idegen vagy nekem... akár bánthatsz is... szóval parás tud lenni a helyzet, de még ennek ellenére is kedveskedek veled ?? Igazábol mi "lányok" tudod nem azért vagyunk, h belénk rúgjanak, hanem h esetleg szebbé tegyük az adott fél órát, vagy órát, amit éppen akár VELED töltünk! Szóval elnézést kérek, ha nem tetszett a sz*lgáltatás! Legközelebb ezt kérlek (csak a hitelesség kedvéért...) a helyszínen leszel szíves jelezni, ha szabad ilyet kérni! Előre is Köszönöm kedves Kacsa... További szép napot: Christa