Kerol (22)-höz ne menjetek. Aki szépséget is akar a p*nzéért máshoz menjen!
Kerol (22)-höz ne menjetek. Aki szépséget is akar a p*nzéért máshoz menjen!
Ha engem kérdezel, én ***moderálva*** tudom ajánlani. Ha ***moderálva*** van szó, abban ő egyszerűen verhetetlen. És ***moderálva*** terén is profi. :-)
Istenem, ez egy dugós oldal, miért kell mindent kimoderálni?! Hogy az a ***moderálva***
Tud valaki ajálani olyan lányt aki kedves eés jól is csinálja a***moderálva***?
Enikő (26)-tal mi van mostanában nem látom a hirdetését?
Ki található a belvárosban?
Linácskát hagyd a fenébe. Semmit nem csinál, csak fél órát vállal és olyan a mozgása és a hozzáállása, hogy a szextől is elmegy a kedved... Ha szeretsz gyönyörködni egy festményben, csak akkor menj el hozzá, szexuális élményt szerezni teljesen felesleges.
Natasa is viziváros!
Évi (24) merre található? ill Natasa (22) ?
Viziváros!
Irbon28 · Újonc · Sziasztok!
Esetleg tapasztalat, *r, és hol rendelnek, tudtok segíteni? :)
Krisztina (29éves)
Viva Cica (21éves)
Arany (26éves)
Christina (25éves) - bár ő eltűnt a hírdetők közül :(
Köszi!
Linácskáék levihetnék a korhatárt 26-ra legalább.Ez a 30 már túlzás....Nem a kortól függ egy bizonyos kor,érettség elérése esetén,hogy mennyire jár el a szája a lányokról. sztem még van pár huszonéves aki ezt diszkrimantivnak érzi és szeretné meglátogatni Linácskát és Natikát.
Évi megvolt. Kedves lány. Kicsit még zavarban - vagy csak úgy tünt. Az volt a benyomásom, hogy jobb, ha én diktálok:-) Külső mint a képeken, nagyon vékony.
Kitti 22: Jól nézki, nem a legvékonyabb, szoli bőr, kétszer voltam nála, viszont sok mindent nem enged, elégedetten távoztam.10/7
Korina 28: Ő is nagyon kedves , Kittihez hasonló testű, elégedetten távoztam.10/8
Linicská vagy Nadine 22: Tökéletes fiatal szolis test, kitűnő minden Rosszat nem tudnék írni róla.10/10
Gina 19: Magas jó testű r lány , csak dr*ga.
Lolita 18: Barátságos de amúgy semmi.
Többi lánynál akiknél voltam azok inkább említést sem érdemelnek, Bianka18 tervezem , tudtok róla vmit?
De, azért ez sem semmi: Page not found - Fémker
A Tescoban is előbb fizetünk ,utána zabálunk.... Az ilyen dumáknak nehogy bedőljetek már macskák!! :D Akinek meg nem tetszik az verje ki.....
Az a baj hogy igy elvész a bizalom a szolgáltato részéröl :-((
Ez mekkora lúzer dolog. Szétszórólapoznám a számát a városban, aztán magyarázkodjon az asszony/család előtt.
Én mindig előre adom, ha kéri a hölgy, ha nem. Oszt onnantól már csak azért vagyunk együtt, mert kíván. :-)
fizetés nélkül távozik mondván a kocsiban van a pénze vigyázatok 0630375****
Erről kérdezhetnék kicsit bővebben, mi volt a gond? Akár privátban is. Épp terveztem a meglátogatását.
Gina 19) Egy gyönyörü intelliges hölgyet ismertem meg személyében nagyon oda odó volt és csak kedves emberenkenk ajálom akik vigyázznak rá mint egy gyöngy szemre ! Retkivül kedves én biztos meg el hívom magamhoz ! :) pusszillak gina