Üdv!Egy kis tapasztalat megosztás.Sajnos csatlakoztam potom ***moderálva*** azon ráfaragott szexrajongók táborához,kiknek volt szerencséjük megtapasztalni "gina",szolgáltatásnak egyáltalán nem nevezhető, mérhetetlenűl silány,felháborító mutatványát.*r értég arányt nem is tudnék rá mondani,mert annyira zéró!!!!Lassan ott tartok,hogy én, akinek szinte lét eleme volt a jó szex,el tud menni a kedvem az egésztől.Azok a lányok,akik ezt a szolgáltatást profi módon,maximalistán,űzik( és it gyorsan meg is jegyezném,eből nagyon kevés van!)Ők vagy elmentek a városból,vagy akik még itt vannak szinte elérhetetlenek.Csak két név Pld:Bianka-Zsaklin.Gyakorlatilag szinte elérhetetlenek,legaláb is hétvégén biztosan.Akik elmentek és nem kevésbé voltak korrektek,és profik:Vivi cica vagy Nina21.Valószínű rajtam kívűl még sokan emlékeznek rájuk szívesen.De maradjun a jelennél.Azt most megfogadtam,ha valaha elmegyek még ismeretlen sz*lg*lt*tóhoz,azon felűl,hogy részletesen átbeszéljük mi is van a szolgálttásba,de előre max a p*nz felét fogom oda adni.Amennyiben ez így nem ok, akkor távozom.Természetesen ha minden úgy alakul ahogy annak kell,nem maradok adós.Azt ajánlom ezt fontolja meg mindenki,aki akarja.Szép napot mindenkinek.