Sziasztok.
Nem írtam még soha ide de ezt meg kell osztanom ugyérzem. Nem olyan régen meglátogattam Amélia18-at. Először is nem leszolni szeretném csak a véleményem megírni.
Megbeszéltem vele fél órát. Amikor odaértem csengettem és pár perc mulva már a lakásban is voltam.DE!!!!! Hirtelen megcsapott a cigifüst! Ez még nem is zavart mert én is dohányzom.... gyorsan letusoltam... (a fürdöben kisebb kupi,de nem zavart ez sem a célnak megfelel) aztán elkezdtük. Nem is tudom... vagy én nem voltam neki szimpatikus vagy aznap már sokan látogatták meg, de nem is tudom hogy hogy történhet az meg, ha egyszer k*f*z*tem a szolgáltatást és az aktust elmarad. Ilyenbe még nem is volt részem. Lehet nekem kellett volna kezdeményezni mert új lány, de aki ezt a "szakmát" választja ne kelljen már neki mondani mit kell csinálnia..... kicsit feszült is voltam ez miatt bevallom, és a csajon is látszott a feszültség. A másik az hogy egyszer csak férfihangot hallok..... nagy nevetések, beszélgetés mindenröl..... tisztán hallani mindent. csalodottan távoztam... tanultam ebből is... amugy a csajrol még annyit aranyosnak aranyos de más jó pontot most nem tudok rola mondani.... meg késöbb se, mert visszatérő vendége nem leszek.....