Nos, kedves fórumozók, korábban (évekkel ezelőtt) már írtam számos valós, hiteles beszámolót az itt hirdető hölgyekről...
Az elmúlt években a két győri "ékkő" eltűnt. Ninára és Zsáklnira gondolok... Bizony sokan sajnáljuk e két kiváló csajt...szerintem rengetegen egyetértenek velem ebben...
Aztán nyilván az ember feldolgozza a hiányukat és tovább keresgél. A mai győri kínálat csapnivaló, tegyük hozzá, hogy kevés kivétellel.
Akikről érdemes jót írni, mert feltétlenül ajánlottak (a nevek mögé írt életkorokat nyugodtan el is felejthetik a kedves vendégek, úgyis a "produkció" a lényeg):
Sofy 30: magas, csinos, kedves, barna hajú lány. Értékelés: 8/10, lakás perfekt
Korina 29: egyszerűen évek óta az egyik legjobb, izmos, majdnem fittness versenyző-szerű alak, tökéletes hozzáállással. Értékelés: 8/10, lakás perfekt
Ria 30: rendkívül közvetlen, szintén izmos csaj, rövid barna hajjal, mindig élmény vele minden perc 8/10
Claudia 31: érdekes módon Ő már 10 éve is 30 éves volt, sebaj, szerintem kb. 40+ éves, de ez ne riasszon el senkit, igényes, lelkes, korrekt, szép szlikon cicikkel. Értékelés: 7/10, lakás panel, de perfekt
Virág 33: Szintén nem stimmel a kor, de a látvány és a kedvesség mindenért kárpótol, feltétlenül ajánlott kategória. Értékelés: 8/10, lakás perfekt
Éva 28: Ő az egyik nagy kedvencem, rendkívül vonzó csaj, eszméletlen jófej, abszolút nem nézi az időt, mindig kap tőlem masszázst, mert egyszerűen őrülten szexi, szép szilikon cicikkel és mesés kerek fenékkel. Értékelés: 9/10, lakás átlagos panel, de korrekt a baszoba
Hanna 23: Nos, Őt a napokban sikerült felkeresnem, és örömmel mondhatom, hogy szerintem jelenleg Ő a győri csúcs. Egyszerűen lélegzetelállítóan szép szemek, magas, tökéletes alak, a cicik nagyon picik, de ez abszolút nem zavar. Mástól úgy hallottam, hogy beképzelt, én ezt nem vettem észre rajta, velem nagyon normálisan viselkedett, érti a poénokat, lehet, hogy csak én vagyok nagyon normális. Természetesen kapott masszázst is, hozzá még biztosan megyek, feltéve, ha bejutok azután, hogy minden szépet és jót megosztottam veletek, és még marad szabad időpontja. Értékelés 10/10, lakás, fürdő maximális pontszám.
Remélem, hogy tudtam segíteni a választásban, persze ezek erősen szubjektív dolgok, de szerintem ezekkel a lányokkal nem lehet lyukra futni, pontosabban lehet, és érdemes is...:-)