Csak elég gyakori hogy ha írnak neveket akkor moderálják, meg ugye nem mindegy ki alkot véleményt kiről, lehet csak lejáratás de az is lehet hogy igaz. Én se írok most neveket de ezekre mind volt már példa ugyanúgy mint egy önreklámhoz és sokan már rohadtul megunták ezt.
Egyébként a fórum (és nem csak itt hanem más oldalak is) rég nem arról szólnak amiről kellene mert:
- akik állandóan csak kérdezősködnek meg álmodoznak de randizni sosem mennek el sőt a telefonig se jutnak de kell nekik minden beszámoló mert erre rejszolnak
- akik állandóan csak kérdezősködnek meg álmodoznak de még a keresőt is képtelenek használni hogy XY-ról keressenek esetleges említéseket csak benyögnek valami egysorosat ahol még a mondatvégi írásjelet is kihagyják így döntsd el kijelenti vagy kérdezi... :)
- mikor visszakérdezel hogy ő kinél/kiknél randizott az a sablonduma hogy már más városban van meg régen volt de nevet se tud már írni ergo annyira hiteles is
- lejáratások
- önreklámok (különösen vicces mikor a nickre rámész és saját magát dícséri a lány) :D
- az a réteg aki hiteles beszámolót ír...
Akik meg tényleg eljárkálnak meg már azért nem írnak beszámolót mert ha jót írnak megkapják hogy biztos érdeke származik ebből, ha meg rosszat biztos csak le akarja járatni mert a valós "menedzsment" tényleg szolgálatba helyezi magát....
Amúgy most a magam nevében beszélve aki nem függ senkitől és érdeke sincs ebben én már privátban is leszoktam a beszámolókról (más kérdés hogy az a kevés is akikkel írkáltam kb. eltűntek) mert elegem lett a sok tervezgetőből meg olyanról aki csak élvezkedik a beszámolót olvasva meg feljár a chatre hogy majd életre szóló társakat keressen
Fórumot azért olvasgatom főleg ezt, ill. 1-2 más városét de mindenhol ez megy és sokan lehetnek ezen a véleményen mint én. Chaten sokat vagyok de 1-2 idióta mindig tesz róla hogy tönkrevágja a közösséget de ez már más téma.