***Kérjük az önreklám mellőzését!*** (Huncutka)
Olvasván a sok rossz véleményt a lányokról, szerintem azokról írnak rosszat akik a legjobbak a szakmában ! Azokkal foglalkoznak sokat , akiknek a leg több vendégük van ! Ha nem így lenne , akkor senkinek sem lenne oka, hogy szexre és kikapcsolódásra vágyó férfitársaim előtt egyes lakásokat és lányokat lejáratni próbáljon ! Akiellen a legjobban rosszat írnak , oda kell elmenni , hogy az ember bizonyosságot nyerjen róla, vajon kinek is szúr szemet az a lány, vgy lakás, akinek rosszhírét keltik ! Néha el kell gondolkodni azon , hogy vajon kinek érdeke a hazugság és a lányok ocsmárolása ! Úgy hogy szerintem aki osztja a véleményemet , az látogassa meg azokat a lányokat és lakásokat akiket leírnak itt , főleg a szakmában dolgozó egyes hölgyek írígységből és majd bebizonyosodik, hogy ki beszél fére , ki riogatja a vendégeket el csupán csak írígységből ! Jó magam is íígy tettem, pont Huncutka lejárató szövegeire és kellemes csalódtam mondhatom ! De sorolhatnék még egy két lakást és lányt ahol a sok negytívum írása csak egyes koléganőjök koholmánya írígység szinten !